Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Δραματικές στιγμές στο Μπρίστολ: Άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε σε βενζινάδικο και πήρε ομήρους

 


Οπλισμένος με μαχαίρι, ένας μεσήλικας άνδρας εισέβαλε σε βενζινάδικο του Μπρίστολ, στην Αγγλία και πήρε μέλη του προσωπικού για ομήρους του.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος, που πρόλαβαν να διαφύγουν, κλειδώθηκαν σε ένα δωματιάκι του βενζινάδικου, αναμένοντας την παρέμβαση της αστυνομίας. Οι ίδιοι  υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία στις 07:36 το πρωί της Πέμπτης.

Η  αστυνομία κατέφθασε στο σημείο στις 07:41, αφοπλίζοντας με ταχύτητα και συλλαμβάνοντας τον δράστη. Ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραυματισμούς που, ευτυχώς, δεν απειλούν τη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες της συμπλοκής του προσωπικού με τον δράστη δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες.

Μάρτυρες ανέφεραν πως άκουσαν πυροβολισμούς και είδαν λάμψεις στον χώρο, την ώρα που παρενέβη η αστυνομία. Νωρίτερα, οι Αρχές είχαν ειδοποιήσει τον κόσμο να αποφεύγει το σημείο, έως ότου δοθεί ένα τέλος στην κατάσταση. Ο δρόμος του βενζινάδικου έκλεισε λίγα λεπτά πριν την αστυνομική παρέμβαση, για να μην υπάρξουν περαιτέρω επιπλοκές.

«Ο δράστης ήταν μέσα για αρκετή ώρα», δήλωσε ένας μάρτυρας, που μίλησε στη βρετανική Daily Mail. «Κάποια στιγμή είδα τους αστυνομικούς να καταφθάνουν. Εισέβαλαν μες στο βενζινάδικο με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και μετά από λίγο οδήγησαν τον δράστη έξω. Νομίζω πως μόνο ένα άτομο τραυματίστηκε». Οι αστυνομικοί οδήγησαν αρχικά τον δράστη στο εσωτερικό ενός ασθενοφόρου, προτού τον απομακρύνουν οριστικά από το σημείο, μέσα σε περιπολικό.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΕΣ: The Sun, Daily Mail 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις