Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

“Μαϊμού” εμβολιασμοί στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της γιατρού με τη γραμματέα

 Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους “μαϊμού” εμβολιασμούς στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρεις γυναίκες: μία 75χρονη πλαστική χειρουργός, η γραμματέας της και η νοσηλεύτρια που έκανε τους δήθεν “εμβολιασμούς”.

Η δίκη των τριών συλληφθέντων ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου αναβλήθηκε εξαιτίας λόγων υγείας που επικαλέστηκε η πλαστική χειρούργος.

“Μαϊμού” εμβολιασμοί: Τι ισχυρίστηκε η νοσηλεύτρια

Στην απολογία της στους αστυνομικούς, όταν την συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, η νοσηλεύτρια ισχυρίστηκε πως γνωρίζει την πλαστική χειρουργό από τον Μάιο του 2021.

“Είχα πάει στο ιατρείο της στο Κολωνάκι για αισθητικούς λόγους. Τότε γνώρισα και την γραμματέα της. Την επισκέφτηκα τέσσερις φορές συνολικά, καθώς έκανα μεσοθεραπεία”, ανέφερε η νοσηλεύτρια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενη στους εικονικούς εμβολιασμούς, είπε πως “την πρώτη δόση του εμβολίου, τις έκανα εγώ και στις δύο, γιατί είναι φίλες μου. Στη δεύτερη δόση βγήκα έξω να τις βοηθήσω. Μόλις μου έδωσε η αρμόδια νοσηλεύτρια έτοιμες τις σύριγγες για τον εμβολιασμό, με ρώτησε, αν θα κάνω εγώ τον εμβολιασμό στη γραμματέα και την πλαστική χειρουργό και της απάντησα, ναι θα τον κάνω εγώ”.

Εμβολιασμοί

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της γιατρού με τη γραμματέα της

Η πλαστική χειρουργός και η γραμματέας της είχαν τρεις συνομιλίες, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, και φανερώνουν την αγωνία τους ενόψει των “εμβολιασμών”. Η πρώτη συνομιλία που έχει καταγραφεί, έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου και οι άλλες δύο στις 20 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μία ημέρα πριν τον δήθεν “εμβολιασμό”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, στις 18/9, έγινε ο εξής διάλογος μεταξύ των δύο γυναικών:
“Γραμματέας: Θα πάμε μαζί…
Πλαστική χειρουργός: θα πάμε μαζί ναι, ναι εκείνη την ώρα θα μας το κάνει. Μίλησες με αυτήν καθόλου;
Γραμματέας: Όχι, καθόλου δεν την έχω πάρει θα την πάρω ρε
Πλαστική χειρουργός: Στο σπίτι, με ακούς;”

Στις 20/9 στις 10:28 το πρωί, οι δύο γυναίκες είπαν τα εξής:
“Πλαστική χειρουργός: Μίλησες μαζί της;
Γραμματέας: Αυτό θα κάνω τώρα.
Πλαστική χειρουργός: Πες “κοίτα αύριο έχουμε εμβόλιο, αλλά η κυρία Κ… είναι 13:20 και εγώ είμαι 12:20. Να έρθουμε μαζί”.

Εικονικοί εμβολιασμοί: Έτσι έπιασαν στα πράσα τη γιατρό και τη νοσηλεύτρια – Η… μεσοθεραπεία και η selfie

Φόβους ότι οι εικονικοί εμβολιασμοί που αποκαλύφθηκαν στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μπορεί να μην είναι οι μοναδικοί στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο εκφράζουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που την Τετάρτη προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις.

Η σύλληψη της 75χρονης γιατρού, της γραμματέως της και της νοσηλεύτριας που «χορήγησε» το εμβόλιο έγινε επ’ αυτοφώρω με το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας να καταγράφει καρέ-καρέ πώς έγινε ο «μαϊμού» εμβολιασμός.

Πώς στήθηκε η κομπίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων που μετέδωσε ο Μαρίνος Αλειφέρης στον Realfm 97.8, η νοσηλεύτρια είχε επισκεφθεί τη γιατρό, η οποία είναι πλαστικός χειρουργός, προκειμένου να κάνει μια μεσοθεραπεία.

Εκεί, γνώρισε τη συγκεκριμένη γιατρό και οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά. Στο πλαίσιο της σχέσης που ανέπτυξαν, η γιατρός έμαθε ότι η νοσηλεύτρια εργάζεται στο εμβολιαστικό κέντρο στο ΙΚΑ της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, συμφώνησαν να κλείσουν κανονικά το ραντεβού για να κάνουν εκείνη και η βοηθός της τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο, που είναι από τα πιο πολυσύχναστα στο κέντρο της Αθήνας.

Εικονικοί εμβολιασμοί

Η νοσηλεύτρια εκείνη την ημέρα και ώρα δούλευε μεν, αλλά βρισκόταν σε άλλο πόστο. Όταν όμως ενημερώθηκε ότι είχαν φτάσει στο εμβολιαστικό κέντρο η γιατρός και γραμματέας της άλλαξε πόστο, λέγοντας στους συναδέλφους της ότι θα τους κάνει εκείνη το εμβόλιο γιατί τις γνωρίζει.

Από εκεί και πέρα, ξεκινάει η επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, που θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Λίγες ώρες πριν από το ραντεβού «παγίδευσαν» τον χώρο. Μάλιστα, είχαν βάλει κρυφές κάμερες σε τέσσερα σημεία μέσα στο ΙΚΑ, καθώς δεν γνώριζαν σε ποιο ακριβώς μέρος θα επέλεγαν να κάνουν τον εικονικό εμβολιασμό.

Αυτό που αποκαλύφθηκε ήταν πως η νοσηλεύτρια τρύπησε με τη σύριγγα τις δύο γυναίκες, όμως δεν τους χορήγησε το εμβόλιο. Δηλαδή, με απλά λόγια, δεν πάτησε την ένεση για να κατέβει το υγρό.

Στη συνέχεια, έβαλε στο μπράτσο τους λίγο βαμβάκι και χανζαπλάστ, όπως συνηθίζεται, και πέταξε και τα δύο εμβόλια στα σκουπίδια.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί για να μην υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό που εντοπίστηκε ήταν δόσεις εμβολίου και όχι κάτι άλλο, έχουν στείλει το υλικό στο χημείο του κράτους για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί από την ανάλυση τι περιείχαν οι σύριγγες.

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Μαρίνου Αλειφέρη για τον Realfm 97.8, για να μην υπάρχουν κενά στην υπόθεση, από το Εσωτερικών Υποθέσεων,  έχουν πάρει καταθέσεις από πέντε υγειονομικούς. Και οι πέντε, βλέποντας το συγκεκριμένο υλικό έχουν αναφέρει ότι δεν έχει χορηγηθεί το εμβόλιο στις δύο γυναίκες.

Η selfie με τα δύο χέρια

Και επειδή ήθελαν να βγάλουν και την.. καθιερωμένη selfie, την ώρα του υποτιθέμενου εμβολιασμού, τον ρόλο του φωτογράφου ανέλαβε η γραμματέας της γιατρού. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι κρατούσε το κινητό και με τα δύο χέρια σηκωμένα, ενώ όλοι γνωρίζουμε πως όταν εμβολιάζεται κανείς, το χέρι στο οποίο του χορηγούν το εμβόλιο το έχει κάτω.

Εκείνη λοιπόν είχε και τα δύο χέρια σηκωμένα και προσπαθούσε να κρύψει το οπτικό πεδίο σε έναν γιατρό που βρισκόταν στον χώρο, ο οποίος δεν γνώριζε το κόλπο που είχαν στήσει οι τρεις γυναίκες.

Οι αστυνομικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων έβλεπαν live όλα όσα γίνονταν στο εμβολιαστικό κέντρο, συνεπώς κατάλαβαν πως εμβόλιο δεν χορηγήθηκε ποτέ. Άφησαν τις γυναίκες να βγουν από το εμβολιαστικό κέντρο και λίγο αργότερα, τις πλησίασαν και ζήτησαν να τους ακολουθήσουν.

Μέχρι τώρα, και οι τρεις συλληφθείσες, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία, αρνούνται τα πάντα, και υποστηρίζουν ότι οι εμβολιασμοί έχουν γίνει κανονικά. Όπως είναι λογικό, οι αστυνομικοί φοβούνται μήπως η νοσηλεύτρια που συνελήφθη έχει προβεί και σε άλλους εικονικούς εμβολιασμούς.

Πώς ανακαλύφθηκαν οι εικονικοί εμβολιασμοί

Η γιατρός είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιον ότι είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer, αλλά δεν ήθελε να κάνει τη δεύτερη και είχε βρει τον τρόπο για να εμβολιαστεί εικονικά. Φέρεται μάλιστα να τον παρακίνησε να μην εμβολιαστεί ούτε εκείνος με τη δεύτερη δόση, αποκαλύπτοντας τον άνθρωπο «κλειδί» που θα τη βοηθούσε στο σχέδιό της.

Εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε τις Αρχές, καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι μια γιατρός δεν θα ήταν εμβολιασμένη και μάλιστα θα σκηνοθετούσε όλο αυτό το σκηνικό για να γλιτώσει τη δεύτερη δόση. Οι αστυνομικοί βρήκαν πότε είχαν κλειστεί τα ραντεβού, παγίδευσαν τον χώρο και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τις τρεις γυναίκες.

Ακούστε το ηχητικό:

Πρόγραμ
μα Αναπαραγωγής Ήχου

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις