Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Το είπαν και το έκαναν - Τσακίζουν την Θεσσαλονίκη με νέο lockdown! - Αδιανόητη απόφαση της κυβέρνησης!

 Στο ίδιο καθεστώς μπήκαν και Χαλκιδική, Κιλκίς και Λάρισα

Ανανέωση από αρχικό κείμενο 16:17.Στην κατηγορία 4 του επιδημιολογικού χάρτη μπήκαν το απόγευμα της Τετάρτης  η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, το Κιλκίς και η Χαλκιδική.

Η απόφαση αυτή ελήφθη όπως το δικαιολόγησαν, μετά την εισήγηση των ειδικών της επιτροπής εμπειρογνωμόνων λόγω της συνεχούς αύξηση των κρουσμάτων στη βόρεια Ελλάδα και στις συγκεκριμένες περιοχές.

Το ζητούμενο είναι ότι για ακόμα μια φορά η Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται στο μένος της κυβερνητικήςπολιτικής.

Νέο mini lockdown επιβάλλει η κυβέρνηση στην Θεσσαλονίκη με την επιβολή σκληρών περιοριστικών μέτρων επικαλούμενη εισήγηση της «επιτροπής των ειδικών» που συνεδρίασε σήμερα και επικαλούμενοι το «πρωτόκολλο» για τις περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο» λόγω αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, όπως από το πρωί αποκάλυψε το pronews.gr.

Έτσι ενώ σχεδόν  όλη η Ευρώπη εγκαταλείπει ακόμα και τις μάσκες η Θεσσαλονίκη και ο πληθυσμός της, αλλά και όχι μόνο (σε lockdown αναμένεται να μπει και η Λάρισα, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας) βρίσκονται αντιμέτωποι με: 

- Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

- Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες στη σημερινή σύσκεψή της η «Επιτροπή των ειδικών» αποφάσισε ότι σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, οι εργαζόμενοι σε αυτές και οι πολίτες θα εισέρχονται μόνο με 3 προϋποθέσεις:

- Με πιστοποιητικό εμβολιασμού.

- Με πιστοποιητικό νόσησης.

- Με rapid test

Παράλληλα, με στόχο τον περιορισμό εξάπλωσης του ιικού φορτίου στη χώρα, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε οι πολίτες που θα προσέρχονται σε δημόσιες υπηρεσίες για να εξυπηρετηθούν, να πληρούν τρεις προϋποθέσεις: να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις