Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021

Επανεμφάνιση Καμμένου μετά από καιρό: Μ@λ@κες όσοι τρομοκρατούν τους Έλληνες από τα κανάλια


 Μετά από καιρό εμφανίστηκε στα social media ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Και σχολίασε τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την αντιπαράθεση ανάμεσα σε εμβολιασμένους και αντιεμβολιαστές.

Μάλιστα προέβλεψε ότι οι αντιεμβολιαστές θα μπουν στη Βουλή με ποσοστό 15% και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «μ@λ@κες» όσους τρομοκρατούν τους Έλληνες μέσα από τα κανάλια.

Χαρακτηριστικά σχολίασε: «Έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια στην οικογένεια. Αλλά με όλους αυτούς τους μαλ@@@@ που τρομοκρατούν τους Έλληνες κάθε μέρα στα κανάλια θα τους βάλετε στη Βουλή τους αντιεμβολιαστές με 15%».

anarthsh kammenou

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις