Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των πέντε νεαρών στο φαράγγι της Τιθορέας


 Τέλος καλό όλα καλά, στην περιπέτεια των πέντε νεαρών φίλων που θέλησαν να διασχίσουν το φαράγγι που ξεδιπλώνεται μπροστά από την Βελίτσα (Τιθορέα) και να απολαύσουν τις ομορφιές της βορειανατολικής πλευράς του Παρνασσού.

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (25/9) διαπίστωσαν ότι είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους και βρέθηκαν σε άγρια βράχια από τα οποία δεν γνώριζαν πως θα επιστρέψουν στα μονοπάτια που έχουν σήμανση.

Μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης, καθώς σε μεγάλο μέρος της διαδρομής δεν υπάρχει σήμα, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και την επιστροφή τους σε ασφαλές μέρος.

Στην επιχείρηση πήραν μέρος οκτώ άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ μαζί με το διοικητή Χρήστο Πλουμάκη και τον Υποδιοικητή Βασίλειο Τραγουλιά και τρία άτομα από το ΠΚ Αμφίκλειας με το διοικητή του Επαμεινώνδα Βακράκο.

Η νεαρή παρέα που αποτελούνταν από τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, εντοπίστηκε και όπως διαπιστώθηκε όλοι ήταν καλά στην υγεία τους. Με την καθοδήγηση των διασωστών τους, πήραν το δρόμο για τη Τιθορέα όπου έφτασαν λίγο πριν τις 19:15’. Προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας πήγε η μία κοπέλα από την παρέα που τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. 


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις