Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα επεισόδια στην Τήνο “Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών” ΒΙΝΤΕΟ


 Φωτογραφίες από τα επεισόδια στο χωριό Τριπόταμος της Τήνου αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από την ομάδα “Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών”. 

Στο φωτογραφικό υλικό φαίνονται αστυνομικές δυνάμεις, διαδηλωτές, βαρέα γερανοφόρα οχήματα με τις ανεμογεννήτριες, αλλά και πολίτες που δείχνουν να είναι τραυματισμένοι και τους προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες ή μεταφέρονται με φορεία. 

Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, υπήρξε βίαια παρέμβαση της αστυνομίας με αποτέλεσμα να σημειωθούν δύο περιστατικά τραυματισμών τα οποία μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Μάλιστα, οι διαδηλωτές υποστηρίζουν ότι το ένα εξ αυτών είναι ο πρώην δήμαρχος Εξωμβούργου, Νικηφόρος Δελασούδας. 

Από την άλλη πλευρά, αστυνομικές πηγές δεν επιβεβαιώνουν τούς παραπάνω ισχυρισμούς, σημειώνοντας ότι οι δυνάμεις απλά αμύνθηκαν στις επιθέσεις που πρώτοι εξαπέλυσαν οι διαδηλωτές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, επισήμως, δε δηλώθηκε κανένας τραυματισμός, ούτε υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος της αστυνομίας από κάποιο άτομο.


Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπήρχε απόφαση για απαγόρευση της κυκλοφορίας, λόγω διέλευσης βαρέων οχημάτων που μετέφεραν ανεμογεννήτριες. 


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις