Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ιατρικός Σύλλογος Ζακύνθου στα μέλη του: «Όχι σε απόψεις για τον κορωνοϊό αντίθετες από των κρατικών οργάνων αλλιώς...»


 Πρωτοφανή περιστατικά συμβαίνουν ανά την Ελλάδα και όπως φαίνεται στόχος δεν είναι η επιστημονική-ορθολογική ανάλυση των δεδομένων για τα εμβόλια αλλά η επιβολή μιας άποψης ασχέτως αντίθετης επιστημονικής άποψης.

Η ακόλουθη επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου, προς τα μέλη του με την οποία καλούν να αποφεύγουν την έκφραση απόψεων που εκθέτουν (!) τον σύλλογο σχετικά με τυχόν αντιδράσεις κατά του κορωνοϊού και μάλιστα με το απειλητικού ύφους κλείσιμο μας προκαλεί ερωτήματα γιατί;

Η επιστημονική άποψη έχουμε την εντύπωση ότι θα έπρεπε να είναι ελεύθερη. Στην Ζάκυνθο δεν ισχύει;

Δείτε την επιστολή:


ίσως ακολουθεί τα χνάρια διώξεων «αντικαθεστωτικών» από τον ελεγχόμενο από την κυβέρνηση Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, καθώς ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών (ΕΣΤΙΑ), πλοίαρχος του ΠΝ και στρατιωτικός γιατρός, τ.διευθυντής της Β'Παθολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, νυν πρόεδρος του «Κινήματος 21», Ζώης Μπέχλης, κλήθηκε σε απολογία γιατί «κάλεσε σε αντίσταση» τους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις