Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία στη Λιβαδειά


 Από δίπλα φρόντιζε και  τρία ακόμη θηριώδη δενδρύλλια ύψους έως 3,50 μέτρων

Μετά από πληροφορίες ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του στη

Λιβαδειά, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη καθώς βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 έως 3,50 μέτρων που τα δυο ήταν σε κατάσταση αποξήρανσης και το τρίτο φυτεμένο.

Στην κατοικία του δράστη, βρέθηκαν ακόμη δέκα κλώνοι από δενδρύλλια κάνναβης μήκους 40 ως 50 εκατοστών σε κατάσταση αποξήρανσης. Ο καλλιεργητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών.

Ηλικιωμένος καλλιεργούσε χασισόδεντρο στην αυλή του

Σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 72χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε να καλλιεργεί στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους δυο μέτρων, το οποίο κατασχέθηκε. Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Με δυο τσιγαριλίκια και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 44,5 γραμμαρίων συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Βέλο Κορινθίας ένας 49χρονος Έλληνας, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου και κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις