Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Καλύτερα να μην μίλαγε καθόλου ο ελεγχόμενος γιατρός στο Μεσολόγγι…


 Ίσως χειρότερο από αυτό για το οποίο κατηγορείται ο γιατρός στο Μεσολόγγι που φέρεται να θέλησε να λάβει πιστοποιητικό νόσησης με θετικό δείγμα άλλου ασθενούς, είναι ο τρόπος με τον οποίο επιχείρησε να τα “μπαλώσει” μπροστά στις κάμερες!

Την στήλη την έπιασε τρόμος όταν διάβασε πως ένας γιατρός με καίρια θέση και κλινική σε νοσοκομείο είπε: «Γενικά είχα κάποιες επιφυλάξεις, για τα εμβόλια κ.τλ, ‘ντάξει ήμουν λίγο φοβισμένος. Εγώ για να ταξιδέψω έκανα ένα τεστ. Αυτό βγήκε θετικό, μετά από διάφορες εδώ… μου είπε ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας «έχεις τίποτα κάνα σύμπτωμα;» , όχι, ε έλα να το επαναλάβεις κ.τλ…. και μετά από μια βδομάδα εμβολιάστηκα».

Άμα μιλάει έτσι ένας γιατρός με την θέση που έχει μαθευτεί πως είχε ο συγκεκριμένος, βράσε ρύζι και κλάφτα Χαράλαμπε! Και είναι και δικός του άνθρωπος, επίσης γιατρός, στην όλη υπόθεση που φέρεται να (σημ: θα φανεί αν) του έδωσε το θετικό δείγμα.

Καταλαβαίνεις μετά τι γίνεται από κει και πέρα. Και τώρα που βγήκε σε αναστολή καταλαβαίνεις τι θα σημάνει να βγει το πειθαρχικό σε κάμποσους μήνες και να πει ότι δεν έγινε και τίποτε, όλα μια χαρά…

η συντακτική άνοσος μονάδα

*Οι απόψεις συνεργατών του agriniopress, δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και απόψεις του site των συντακτών του.

ΠΗΓΗ



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις