Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Καταδίωξη Σε Ασπροβάλτα Και Νυμφόπετρα: Συνελήφθη 36χρονος Γεωργιανός Διακινητής Παράνομων Μεταναστών

 Οι οδηγοί των οχημάτων έσπασαν την μπάρα ασφαλείας στα διόδια Ασπροβάλτας, ενώ αργότερα διεμβόλισαν και δύο περιπολικά.

Γράφει ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ

Στη σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού που μετέφερε παράνομα μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας προχώρησαν, ύστερα από καταδίωξη, άνδρες της

Αστυνομίας στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Σε βάρος του Γεωργιανού σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση, βία κατά δικαστικών και άλλων υπαλλήλων, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και παράβαση του Νόμου περί όπλων, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το χρονικό της καταδίωξης

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (22-09-2021), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν δύο οχήματα να κινούνται στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, οι οδηγοί των οποίων, στα διόδια Ασπροβάλτας έσπασαν την μπάρα ασφαλείας και ανέπτυξαν ταχύτητα.

Σε φωτεινά και ηχητικά σήματα προκειμένου να σταματήσουν για

έλεγχο, οι οδηγοί δεν συμμορφώθηκαν και στο ύψος του χωριού Νυμφόπετρα χωρίστηκαν ακολουθώντας διαφορετικές διαδρομές.

Το ένα όχημα, στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε σε χωματόδρομο της περιοχής, όπου ο οδηγός ενώ επιχείρησε να διαφύγει πεζός, συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν οκτώ αλλοδαποί, τρεις απ’ αυτούς στον χώρο αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Το δεύτερο όχημα εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή μετά το χωριό Νυμφόπετρα, στον αποθηκευτικό χώρο του οποίου βρέθηκαν δύο  αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα μεταφοράς το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται, χρηματικό ποσό, δύο κινητά τηλέφωνα και πτυσσόμενο μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ αναζητείται ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.