Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

«Ειδικός» Ν.Τζανάκης: «Θάνατος 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό δεν σχετίζεται με το εμβόλιο -Δεν έχουν παρενέργειες τα mRNA» «Τρομοκρατεί» γονείς: Αν δεν εμβολιάσετε τα παιδιά σας μπορεί να καταλήξουν στο νοσοκομείο


 Δεν σταματούν πουθενά οι «ειδικοί» της κυβέρνησης, καθώς λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του 16χρονου παιδιού επιμένουν στην ανάγκη του μαζικού εμβολιασμού στα παιδιά και τρομοκρατούν τους γονείς πως εάν δεν εμβολιάσουν τα παιδιά τους μπορεί να καταλήξουν στο νοσοκομείο. 

Μάλιστα ο Καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, αναφέρθηκε και στον θάνατο του 16χρονου παιδιού, υποστηρίζοντας πως δεν οφείλεται στο εμβόλιο γιατί τα mRNA εμβόλια έχουν «μηδενικές» παρενέργειες και γιατί... το παιδί πέθανε δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του. 

«Έχουμε τρεις θανάτους σε πολύ μικρά παιδιά, 30 θανάτους για άτομα κάτω των 39 ετών. Σε παιδί 15 χρονών βάλαμε απινιδωτή μετά από κορωνοϊό. Συμπονούμε και συμπάσχουμε με τους γονείς. Θα πρέπει να πούμε όμως ότι σε δύο μέρες δεν μπορώ να φανταστώ μία αντίδραση στον οργανισμό που να σχετίζεται με το εμβόλιο. Η μυοκαρδίτιδα μπορεί άνετα να τεκμηριωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση. Η θρόμβωση επίσης δεν μπορεί αν σηματοδοτηθεί μέσα σε δύο ημέρες. Σε αυτό το θάνατο δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο μηχανισμό που να σχετίζεται με το εμβόλιο», είπε ο κ. Τζανάκης.


Ενώ είπε ότι τα εμβόλια mRNA «έχουν λιγότερες παρενέργειες, σχεδόν μηδενικές». Σε περίπτωση αλλεργίας, υπάρχουν οδηγίες ώστε να αντιμετωπιστεί.

Παράλληλα συνέχισε να «τρομοκρατεί» γονείς με δυσοίωνες προβλέψεις για τον κορωνοϊό: «Έχουμε 730.000 με 750.000 παιδιά από 12 έως 18 ετών. Υποθέτουμε ότι το 25% θα έρθει σε επαφή με τον ιό. Εάν το 1/4 μολυνθεί, καταλαβαίνετε ότι θα έχουμε 30.000 με 50.000 παιδιά με νόσο. Επομένως, θα έχουμε 300 με 500 παιδιά στα νοσοκομεία. Δεν θέλω να τρομάξω κανένα, αλλά οι γονείς θα πρέπει να γνωρίζουν αυτούς τους αριθμούς», είπε ο κ. Τζανάκης.

Ο κ. Τζανάκης τόνισε πως δεν νοσήσουν σοβαρά και πιθανότατα δεν θα μολυνθούν καν όσα παιδιά έχουν εμβολιαστεί. Τα παιδιά λειτουργούν καλύτερα ανοσοποιητικά εάν είναι εμβολιασμένα.

Ενώ είπε ότι υπάρχουν κλινικές μελέτες και για παιδιά κάτω των 12 ετών! 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις