Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Κόλαση κρουσμάτων στο Ισραήλ – καταρρέει το τείχος ανοσίας - ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΧΡΙΣΤΟ!!!! Παγκόσμια ανησυχία και απογοήτευση!


 Τα στοιχεία από το Ισραήλ προκαλούν παγκόσμια ανησυχία και απογοήτευση. Τα κρούσματα πλέον έχουν ξεπεράσει ακόμα και τις εποχές προ εμβολίου, ενώ αύξηση υπάρχει και στον αριθμό των θανάτων από κορονοϊό.

Το Ισραήλ είναι η χώρα που εφάρμοσε το μοντέλο των μαζικών εμβολιασμών κυρίως με το εμβόλιο της Pfizer, προκειμένου να ανακόψει την νόσο και να χτίσει το περιβόητο τείχος ανοσίας.

Εκεί που έδειχνε να τα καταφέρνει, ακυρώνοντας μάλιστα την πλειοψηφία των κατασταλτικών μέτρων, υπήρξε μία απρόβλεπτη και εξαιρετικά ανησυχητική έκρηξη των κρουσμάτων, η οποία δεν φαίνεται να ανακόπτεται. Το γεγονός ότι τα κρούσματα έχουν πλέον ξεπεράσει και αυτά της περιόδου προ των εμβολίων, είναι πραγματικά ανεξήγητο. Διότι, εκτός από την προστασία του εμβολίου, το Ισραήλ έχει και εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που έχουν αναπτύξει φυσική ανοσία επειδή είχαν νοσήσει. Στοιχείο που θα έπρεπε να ανακόπτει την πανδημία, ειδικά σε συνδυασμό με το ευρύτατο ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων στην χώρα.

Τα τεκταινόμενα στο Ισραήλ προκαλούν ανησυχία και στην Ελλάδα η οποία έχει υιοθετήσει παρόμοιο μοντέλο αντιμετώπισης της πανδημίας, χωρίς ωστόσο να φαίνεται κάποια διάθεση αλλαγής πλεύσης από την κυβέρνηση και τους ειδικούς.

Η Σουηδία συνεχίζει να εκπλήσσει

Από την άλλη, το μοντέλο της Σουηδίας φαίνεται ότι λειτουργεί. Οι θάνατοι έχουν κυριολεκτικά εκμηδενιστεί, με τον μέγιστο αριθμό να κυμαίνεται από μηδέν μέχρι δύο ή τρεις την ημέρα. Στον αντίποδα, τα κρούσματα είναι υποπολλαπλάσια του Ισραήλ, παρά το ότι η Σουηδία διαθέτει μεγαλύτερο πληθυσμό.

Επιπλέον, η Σουηδία δεν πήρε κανένα καταστατικό μετρό σε όλη την διάρκεια της πανδημίας, επιλέγοντας προφανώς να χτίσει τείχος ανοσίας με βασικό παράγοντα την φυσική ανοσία. Ενώ οι εμβολιασμοί που κινήθηκαν με πολύ χαμηλότερο ρυθμό από τον αντίστοιχο του Ισραήλ, έγιναν επιλεγμένα με προτεραιότητα στους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες.

Ακόμα βέβαια υπάρχει δρόμος μέχρι να εξαχθούν τα τελικά συμπεράσματα για το ποιο μοντέλο θα αποδειχθεί πιο αποτελεσματικό. Σε περίπτωση όμως που οι Σουηδοί δικαιωθούν, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν μεγάλες συζητήσεις έως και πολιτικές κρίσεις στις υπόλοιπες χώρες που όχι μόνο δεν ακολούθησαν αλλά αντίθετα καταδίκασαν το μοντέλο της Σουηδίας.


πηγή: newsbrake.gr

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις