Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Παραιτείται ο Π.Αρκουμανέας - Κυβέρνηση: «Τελειώνουν» όσοι αποφάσιζαν τα μέτρα για τον Covid-19

 


«Τελειώνουν» όλοι όσοι αποφάσιζαν τον τελευταίο 1,5 χρόνο για τα μέτρα για τον κορωνοϊό, καθώς μετά τους Βασίλη Κικίλια και Βασίλη Κοντοζαμάνη, oι οποίοι τέθηκαν εκτός υπουργείου Υγείας στον πρόσφατο ανασχηματισμό και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας αναμένεται να παραιτηθεί. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να καταθέσει γραπτώς την παραίτηση του. Μάλιστα όπως διαρρέεται ο ίδιος έχει ήδη εκφράσει προφορικά την επιθυμία να παραιτηθεί και μένει αυτό να μετουσιωθεί σε επιστολή που θα φτάσει στο γραφείο του νέου υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Όταν αυτό γίνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες η παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα θα γίνει δεκτή από τον υπουργό Υγείας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον ανασχηματισμό και την αποχώρηση του Βασίλη Κικίλια από το υπουργείο Υγείας. 

Ανασχηματισμός και στην επιτροπή των «ειδικών» 

Παράλληλα τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πληροφορίες και για αλλαγές στην επιτροπή των «ειδικών» καθώς από γαλάζιες πηγές γίνεται λόγος «για την ανάγκη ομογενοποίησης των επιστημονικών απόψεων».

Προφανώς, σύμφωνα με πολλές ερμηνείες, οι ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου, επιθυμούν να μετακυλίσουν τις ευθύνες της στασιμότητας στο μέτωπο της υγειονομικής κρίσης σε τμήμα των επιστημόνων, λόγω «της κακοφωνίας που εξέπεμπαν από τα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα την δημιουργία σύγχυσης στο κοινό». Ανάλογα σενάρια είχαν ανακύψει και τον περασμένο Απρίλιο αλλά το σχέδιο αναδόμησης της επιτροπής «πάγωσε».

Η εμφάνιση του εμβολίου τότε είχε δημιουργήσει προσδοκίες ότι πλησιάζει το τέλος της πανδημίας, οπότε θα ήταν περιττή η δημιουργία μιας εστίας κρίσης με αντικαταστάσεις επιστημόνων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις