Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ληστεία στη Μητροπόλεως: Ταυτοποιήθηκε για τρεις ληστείες ο 33χρονος – Είχε σπίτι του ολόκληρο οπλοστάσιο

 


Για βαλλιστική εξέταση έχουν σταλεί το καλάσνικοφ και τα δύο πιστόλια, που έφερε στο σάκο του ο 33χρονος την ώρα που συνελήφθη - Για σκληρό κι επικίνδυνο άτομο μιλούν οι αναλυτές

Ο συνεργός του 33χρονου αντιεξουσιαστή, το σπίτι - κρησφύγετο στο οποίο κρυβόταν, αλλά και αυτά που ετοίμαζε, αποτελούν τα κομμάτια που ψάχνουν και προσπαθούν να συνθέσουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, για να ολοκληρώσουν το παζλ και να ρίξουν φως στην ιστορία του δραπέτη των φυλακών Λάρισας.

Την ίδια ώρα, το καλάσνικοφ και τα δυο πιστόλια, που έφερε στο σάκο του ο 33χρονος την ώρα που κατέβαινε το ταξί στη λεωφόρο Κατεχάκη, έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστώσουν οι ειδικοί αν και που έχουν χρησιμοποιηθεί.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις