Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγάλη πορεία ανθρωπιστικών οργανώσεων κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού - Μπήκαν μέσα στο Κολωνάκι (βίντεο)

 


Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από εκπροσώπους 26 υγειονομικών δομών η οποία με σημείο εκκίνησης το πάρκο Ελευθερίας, και την συμμετοχή πάνω από 2000 ατόμων, με συντονιστές το ΕΚΑΒ, διασώστες και μέλη της ΕΣΤΙΑ ,της Ένωσης Στρατ. Ιατρών (Πλοίαρχος Ζώης Μπέχλης, Συνταγματάρχης Ευγ. Μπαιραμίδης), έκαναν για πρώτη φορά πορεία μέσα από το Κολωνάκι.


Όταν αντελήφθησαν ότι οι δυνάμεις ασφαλείας ήταν έτοιμες για ρίψη δακρυγόνων, δόθηκε το σύνθημα της καθιστικής διαμαρτυρίας και ζητήθηκε η απομάκρυνση των ΜΑΤ και η αφαίρεση των αντιασφυξιογόνων μασκών τους.

Η Αστυνομία διαπιστώνοντας ότι όντως ήταν ειρηνική πορεία παρέμεινε σε διακριτική απόσταση και έτσι η πορεία διήλθε δια μέσω της Πατριάρχου Ιωακείμ με σύνθήματα όπως "ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ", ενώ δεν έλειψαν και συνθήματα κατά του Υπουργού Υγείας Θ.Πλεύρη.

Ιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό, που έχουν τεθεί σε αναστολή (το ίδιο συμβαίνει και με το στρατιωτικό προσωπικό) σε συνεργασία με την ΕΣΤΙΑ (Ένωση Στρατ. Ιατρών) προσφεύγουν τις επόμενες μέρες στο ΣτΕ συμπεριλαμβάνοντας στο σώμα της προσφυγής και όποιον υγειονομικό επιθυμεί ασχέτως αν είναι στρατιωτικός ή μη.

Η πορεία των 2000 υγειονομικών, κατέληξε στην ΕΡΜΟΥ όπου εψάλη ο Εθνικός Ύμνος και διελύθη ειρηνικά.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις