Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ

 Μπαίνοντας πλέον ο Σεπτέμβριος και επειδή δεν έχουν φτάσει στο σημείο να μην έχει μείνει πίσω κανένας χωρίς τρύπημα, όπως υπολόγιζαν, αναγκαστικά σε παγκόσμιο επίπεδο θα πρέπει να ενταθεί η πίεση αφ’ενός μεν εκβιάζοντας όλο και περισσότερους εργαζόμενους αν δεν μπολιαστούν να χάσουν τη δουλειά τους αφετέρου δε να ασκηθούν οι απαιτούμενες πιέσεις οι γονείς να δεχθούν αυτό το έγκλημα για τα παιδιά τους με αντάλλαγμα να μπορούν τα τελευταία να παρακολουθούν τα σπουδαία μαθήματα της σύγχρονης εκπαίδευσης που αφορούν τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης του φοβερού ιού, την ενημέρωση για το πόσο πολύ επικίνδυνο έχει γίνει το περιβάλλον και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Άλλωστε τα σχολεία δεν θα μπορούσαν φέτος να κλείσουν γιατί τότε δεν θα υπήρχε και σοβαρός λόγος να οδηγηθούν οι νεοι εκεί που το αφεντικό ποθεί, έτσι δεν είναι;

Τα περιθώρια, λοιπόν, στενεύουν καθώς κανονικά θα έπρεπε σιγά σιγά να βάλουμε μπρος για την επόμενη 3η δόση όπως στο πείραμα που μας ενημέρωσαν ότι διεξάγουν στο Ισραήλ το οποίο την προσφέρει πλέον σε νεους άνω των 12 ετών. Και όχι μόνο αυτό αλλά πλέον έχουν οι πολίτες εκεί ενημερωθεί ότι το πιστοποιητικό λήγει μετά από 6 μήνες συνεπώς για να το ανανεώσουν θα πρέπει να περάσουν να πάρουν την 4η! Βλέπεις φαίνεται πως τελικά θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον ιό και θα τον αντιμετωπίζουμε κατα κύματα.

Και για να συμβεί λοιπόν το παραπάνω θα πρέπει να παίρνουμε ανα τακτα χρονικά διαστήματα αυτά τα σκευάσματα τα οποία οι ίδιοι αποκαλούν γονιδιακές θεραπείες. Μιας και λοιπόν είναι και τα μοναδικά μας όπλα επιβίωσης απέναντι σε αυτόν τον τρομερά θανατηφόρο ιό συνάγουμε πως το πιστοποιητικό σφραγίζει το γεγονός ότι υπάρχει κάποιο φυσικό ελάττωμα στο γονίδιο του θεραπευόμενου που μόνο αυτή η συνεχιζόμενη αγωγή μπορεί να τον κάνει να επιβιώνει.

Όμως διακρίνουμε πως εκεί που φαίνεται πως πάνε να μας τα πάρουν όλα, εκεί είναι και που γίνεται φανερότερο πως τα διλήμματα που μας βάζουν είναι ψευδή. Ποτέ δεν μας έδωσαν κάτι για το καλό μας αντίθετα μας πότιζαν μοναχά δηλητήρια και παγίδες για τα οποία μας πολεμούν ακόμα και που δεν συναινούμε. Παρόλα αυτά και πάλι γνωρίζουμε πως συχνά ο δρόμος του διωγμού είναι και ο δρόμος που σώζει τον άνθρωπο, τον οδηγεί στην αλήθεια και στις διεξόδους που συχνά είναι απελευθερωτικές.





ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις