Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Τα “μπιλιετάκια” των αναστολών στους υγειονομικούς των στρατιωτικών νοσοκομείων και οι αντιδράσεις


 Οι αναστολές υγειονομικού προσωπικού στα στρατιωτικά νοσοκομεία βρίσκονται. Τα σχετικά “σημειώματα” όπως αυτό της φωτογραφίας έχουν φθάσει σε “ενδιαφερόμενους”. Το ερώτημα που υπάρχει είναι αν η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έχει σχέδιο για να καλυφθούν τα κενά στα στρατιωτικά νοσοκομεία. Κενά που υπήρχαν έτσι κι αλλιώς και ήταν μεγάλα. Να υπενθυμίσουμε ότι τα στρατιωτικά νοσοκομεία έχουν αποψιλωθεί από προσωπικό αφού ένας τεράστιος αριθμός του προσωπικού τους απασχολείται από την έναρξη των εμβολιασμών στα εμβολιαστικά κέντρα. Την ίδια ώρα στρατιωτικά νοσοκομεία πως το 251 ΓΝΑ, έχουν “ανοίξει” κι άλλο για μη διακαιούχους πολίτες και η κατάσταση είναι εκρηκτική.

Η νομιμότητα των αναστολών αμφισβητείται από υγειονομικούς των ΕΔ και είναι βέβαιο ότι κάποιοι απ΄ αυτούς θα αξιοποιήσουν τις οποίες νομικές δυνατότητες υπάρχουν.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις