Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Oι εκτός ΝΔ «καραμανλικοί» αντεπιτίθενται: Νέα πολιτική πλατφόρμα - Σήμερα στις 15.00 η παρουσίασή της


 Μια νέα πολιτική πλατφόρμα εν τη γενέσει της κυοφορείται από «καραμανλικά» πρώην στελέχη της ΝΔ η οποία έχει σαν στόχο την αφύπνιση σε όλα τα επίπεδα για τις απειλές που αντιμετωπίζει η χώρα μας και αδυνατεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει αλλάξει την φυσιογνωμία και το DNA της ΝΔ, μετατρέποντάς την σε μία κεντροαριστερή πλατφόρμα, υπεξαιρώντας τους ψήφους της κεντροδεξιάς.

Για αυτό το λόγο διοργανώνει σήμερα συνέντευξη Τύπου-Συζήτηση για την ανάδειξη των προβλημάτων και των λύσεων.

Η συνέντευξη Τύπου-Συζήτηση θα διεξαχθεί στο Εμπορικό Κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, (MSGARDEN, 3ος όροφος, Αθηνάς 1 και Ερμού), στις 15:00.


Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά είναι αναγκαίο ένα «Ελληνικό Σχέδιο Σωτηρίας» και για αυτό το λόγο τα 13 πρόσωπα που την απαρτίζουν, -προς το παρόν- όπως αναφέρουν δεν θα αναλωθούν μόνο σε κριτική αλλά κυριότερα σε προτάσεις.

Διαβάστε  το κείμενό τους:

«Οι περισσότεροι Έλληνες συμφωνούμε πως η πορεία της Χώρας μας δεν βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. Βρισκόμαστε μπροστά στον κίνδυνο ενοποίησης τριών μεγάλων κρίσεων. Υγειονομική, οικολογική και οικονομικοκοινωνική κρίση μας απειλούν.


Οι εσφαλμένες πολιτικές που εφαρμόζονται για χρόνια οδήγησαν  την ελληνική κοινωνία σε μαρασμό και την εθνική οικονομία σε κατάρρευση με υπέρμετρη συσσώρευση δημοσίου και ιδιωτικού χρέους.

Ελλοχεύουν δε πάντοτε οι κίνδυνοι στα εθνικά μας θέματα.

Το ερώτημα δεν είναι πια το «τί συμβαίνει;», αλλά το «τί κάνουμε;».


Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Προβάλλει εμπρός μας η ανάγκη συναίνεσης σε ένα Ελληνικό Σχέδιο Σωτηρίας.

Εμείς λοιπόν, δεκατρείς  Έλληνες, ενεργοί πολίτες και κοινωνοί της ελληνικής πραγματικότητας, προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, με διαφορετικές κοινωνικές και επαγγελματικές αναφορές, έχουμε βρει κοινό τόπο σε τρία αιτήματα, που ενώ εθεωρούντο αυτονόητα, σήμερα βρίσκονται υπό διακινδύνευση:


Περισσότερη Δημοκρατία, Μεγαλύτερη Κοινωνική Ευαισθησία, Προστασία της Πατρίδας (ως φυσικού περιβάλλοντος και γεωγραφικού χώρου, αλλά και κυρίως ως ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ.

Γι’ αυτό και στο όνομα όλων, σας καλούμε σε μια ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ /ΣΥΖΗΤΗΣΗ με τίτλο «1ΗΑΝΤΙ-ΔΕΘ» στο Εμπορικό Κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, (MSGARDEN, 3ος όροφος, Αθηνάς 1 και Ερμού), την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στις 15:00.

Δεν θα ακούσετε μόνο κριτική, αλλά κυρίως θετικές προτάσειςγια το  μέλλον του τόπου μας.

Είναι το Πρώτο μας Βήμα: ενδυναμώνουμε τις εκτός παραδεδομένου πολιτικού συστήματος φωνές. Να γίνουμε Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, για το καλό όλων των Ελλήνων.

Σας περιμένουμε1.Βαλάνη Στέλλα (Δικηγόρος / ΔΣΘ)2.Δημητριάδης Παύλος (Εκδότης Deal News, Οικονομολόγος)3.Καζάκης Δημήτρης (Πρόεδρος ΕΠΑΜ)4.Καραχάλιος Νίκος (Πολιτικός Επιστήμων, dimokrates.gr)5.Δρ. Κούβελας Δημήτρης (Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας ΑΠΘ)6.ΜαντάςΠαναγιώτης (Μέλος Δ.Ε. ΔΗΚΚΙ / Ιατρός)7.Νικολόπουλος Νίκος (Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος)8.Ντινόπουλος Αργύρης (πρ. ΥΠΕΣ / Βουλευτής / Δήμαρχος / Δημοσιογράφος)9. Δρ. Παυλίδης Γιώργος (Καθηγητής Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πατρών) 10. Πλαστήρας Δημήτρης (Εκπρόσωπος Πολιτικής Συμμαχίας)11. Δρ. Τόμπρας Κυριάκος (Οικονομομολόγος, Πρόεδρος ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ)12. Τσιτουρίδης Σάββας (Πρόεδρος Κόμματος Ελλήνων Ριζοσπαστών)»

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις