Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ντέπυ Γκολεμά για Bachelor και Big Brother: «Είναι αισχρά – Η ντροπή της γυναίκας» (Video)

 


Για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τα νούμερα τηλεθέασης, τα νέα προγράμματα αλλά και τις επιστροφές στη μικρή οθόνη μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά.

Αναφερόμενη δε, στα ριάλιτι τα οποία -όπως φαίνεται- δεν πείθουν τη φετινή χρονιά, η τηλεκριτικός έκανε λόγο για αισχρά τηλεοπτικά προϊόντα.

Συγκεκριμένα, για το Big Brother επισήμανε ότι το κόνσεπτ μοιάζει με τη δεκαετία του ’60, ενώ για το Bachelor είπε ότι είναι ένα πρόγραμμα – συνώνυμο με την «ντροπή της γυναίκας και της τηλεόρασης».

«Ευχάριστη έκπληξη η μυθοπλασία»

«Στον τομέα της μυθοπλασίας θα εκπλαγούμε ευχάριστα. Θα έχει ο τηλεθεατής τα βράδια του μια ευχάριστη απασχόληση, οι τηλεθεάσεις αυτή την εποχή δεν έχουν καμία σημασία, τον Οκτώβριο θα δούμε που θα κάτσει η μπάλα».

«Το πρωί δε θα δω Λιάγκα – Σκορδά»

Για την πρωινή ζώνη του Mega, η ΝτέπυΓκολεμά είπε ότι Η Ελεονώρα τα πάει πολύ καλά, όπως και η Δανάη Μπάρκα σε σχέση με πέρυσι, ενώ χαρακτήρισε έξυπνο τον τίτλο “Super Kατερίνα” της Καινούργιου. Αναφορικά με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, η Ντέπυ Γκολεμά προτιμά να εστιάσει στους ανταγωνιστές τους.

«Εγώ φέτος τον Γιώργο και τη Φαίη δεν θα τους δω. Με ενδιαφέρουν περισσότερο τα καινούργια πράγματα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την Μαγγίρα εξέφρασε την άποψη ότι δεν είναι πολύ καλή η εξέλιξη γιατί «το OPEN γενικά δεν έχει τύχη» τόνισε.

«Έπεσα έξω με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

«Η Ζήνα είναι πάντα σταθερή αξία. Στην Τατιάνα δεν θα κάνει καλό η αλλαγή της ώρας αλλά θα το παλέψει. Είναι μαχητής. Η Ελένη είναι η Ελένη. Δεν θα συζητήσουμε κάτι άλλο. Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Τον Νίκο τον αγαπώ εξαιρετικά για το χιούμορ του και για το μυαλό του. Φέτος θα είναι το Καλό Μεσημεράκι ένα από τα καλά που θα έχει ο ΣΚΑΙ. Να κάνει το σταυρό του ο ΣΚΑΙ που έχει τον Νίκο» είπε σχετικά με τις μεσημεριανές εκπομπές και πρόσθεσε:

«Στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έπεσα έξω, ίσως επειδή δεν έχουμε και πολλή συμπάθεια ανάμεσά μας. Είχα την εντύπωση ότι το ξαναζεσταμένο δεν θα ανταμώσει με τους τηλεθεατές αλλά φάνηκε ότι κάτι τσίμπησε και αυτή..

Η Σίσσυ είναι μια χαρά. Η Ναταλία Γερμανού είναι χρόνια, είναι καθιερωμένη, έχει χιούμορ, είναι έξυπνη, όμορφη μια χαρά. Χάρηκα που είδα ότι επανέρχεται το Just the two of us»

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις