Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Οι επίδοξοι Κασόγκι που προσπάθησαν να μας πουλήσουν “καθρεφτάκια” θεωρώντας μας ιθαγενείς


 Με την “άνθηση” των εξοπλισμών στην Ελλάδα εμφανίστηκαν κάποιοι  “νεόκοποι οπλάδες” στην “πιάτσα”. Ο τρόπος που επιχείρησαν να επιβάλλουν τις απόψεις τους και τα προγράμματα που “έσπρωχναν” θύμισε άλλες θλιβερές εποχές, όχι πολύ μακρινές…

Η τακτική γνωστή … “Πουλάμε” λίγο “πατριωτισμό” κι ας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το “προϊόν” που πουλάμε είναι σκάρτο. Οι επαφές σε υψηλό επίπεδο απαραίτητες όπως και η δημιουργία μιας “επικοινωνιακής ομάδας”. Αυτά που γράφτηκαν και γράφονται ,ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ανήκουστα, τους τελευταίους μήνες και γι΄ αυτό δεν μπορεί παρά να ήταν οργανωμένα. Κάποιοι “έσπρωχναν” το προϊόν και κάποιοι άλλοι είχαν αναλάβει να αποδομούν όποιον “τολμούσε” να επισημαίνει τα στραβά και τα ανάποδα.

Οι “νεόκοποι οπλάδες”  στοχοποιούν όποιον μετέφερε τις πραγματικές πληροφορίες που “χάλαγαν” το “τενεκεδένιο” αφήγημα και έφθασαν στο σημείο να “λασπώνουν” ΜΜΕ.

Δεν θα επεκταθούμε άλλο προς το παρόν. Θα δώσουμε …ελαφρυντικά στους “επίδοξους Κασόγκι”, οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να πουλάνε “καθρεφτάκια στους ιθαγενείς”. Το μείγμα ατζαμοσύνης, κουτσαβακισμού και αλαζονείας δεν θα μπορούσε παρά να τους οδηγήσει σε λάθη.

Αυτά προς το παρόν…

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις