Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Οι συνοριακές πόλεις μηνύουν τον Τ.Μπάιντεν: «Με την πολιτική του προκάλεσε την μεγαλύτερη αθρόα εισροή μεταναστών»


 Στην επίθεση περνούν οι συνοριακές πόλεις των ΗΠΑ, καθώς ετοιμάζονται να μηνύσουν την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν, έπειτα από πρωτοβουλία της κομητείας του Τέξας, το οποίος βρέθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου απέναντι σε ένα πρωτοφανές κύμα παράνομης μετανάστευσης. 

Το Ντελ Ρίο - η έδρα του Βαλ Βέρντε - ήταν το επίκεντρο της συνοριακής καταστροφής καθώς δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες συγκεντρώθηκαν κάτω από μια γέφυρα.

«Μιλήσαμε για τη μεταρρύθμιση του μεταναστευτικού απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Και τα δύο μέρη είχαν τον έλεγχο της Ουάσινγκτον σε ένα σημείο ή άλλο τα τελευταία 20 χρόνια και δεν έχουμε κάνει τίποτα γι 'αυτό εκτός από τη δημιουργία του χάους που υπάρχει σήμερα», ανέφερε ο Επίτροπος της Κομητείας Βαλ Βέρντε, Μπο Νέτλετον, σε συνέλευση το βράδυ της Τρίτης.

Ο Νέτλετον ανέφερε ότι ήρθε η ώρα οι συνοριακές κομητείες και πόλεις να ενωθούν για να αμφισβητήσουν τις αμερικανικές πολιτικές μετανάστευσης μετά την «αποτυχία τους να εφαρμόσουν τον νόμο» στα σύνορα, προκαλώντας τη μεγαλύτερη αθρόα εισροή μεταναστών σε περισσότερα από 20 χρόνια.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δέχτηκε σφοδρές επικρίσεις για την αποτυχία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την κρίση στα νότια σύνορα.

Ο επίτροπος του Τέξας είπε ότι τα χρόνια αναποτελεσματικών πολιτικών ανάγκασαν τις παραμεθόριες πόλεις να φέρουν άδικα το βάρος. «50% του του πληθυσμού αυτής της πόλης κάθεται κάτω από τη Διεθνή Γέφυρά μας», είπε, αναφερόμενος στους παράνομους μετανάστες από την Αϊτή που έφτασαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

«Είναι μια πλήρης αποτυχία όλων όσων συμβαίνουν στην Ουάσιγκτον, όχι μόνο τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά για πολλά, πολλά χρόνια». Η πολιτεία της Φλόριντα πρωτοστάτησε στην αγωγή της κυβέρνησης Μπάιντεν σχετικά με την πολιτική της και το μεταναστευτικό.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis ανακοίνωσε τις σημαντικές ενέργειες που έγιναν για να θεωρηθεί υπεύθυνη η διοίκηση Μπάιντεν και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση για την άρνηση επιβολής των μεταναστευτικών νόμων αυτής της χώρας.

«Νομίζω ότι αυτό είναι σκόπιμο, νομίζω ότι είναι ιδεολογικό», δήλωσε ο DeSantis και συνέχισε λέγοντας «Θέλουν μια μαζική παράνομη μετανάστευση σε αυτή τη χώρα».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις