Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ομαδικός βιασμός έφηβης που συγκλόνισε όλο τον κόσμο: Χάραξαν τατουάζ στο σώμα της και την έκαιγαν με τσιγάρο


 Εντεκα άντρες που βασάνιζαν και βίαζαν ομαδικά ένα 17χρονο κορίτσι από το Μαρόκο επί δύο μήνες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 20 ετών. Πρόκειται για μια υπόθεση που προκάλεσε οργή παγκοσμίως.

Η Khadija Okkarou απήχθη και πουλήθηκε σε μια συμμορία, η οποία τη βίασε και της χάραξε τατουάζ στο σώμα, προτού την επιστρέψει πίσω στο σπίτι της οικογένειάς της έπειτα από δύο μήνες.

Τατουάζ και καψίματα από τσιγάρα: Το συγκλονιστικό βίντεο με το κορίτσι


Η υπόθεση σόκαρε το Μαρόκο αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, εξαιτίας της ακραίας βίας που άσκησαν οι δράστες. Μάλιστα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε online το 2018 έδειχνε τα χέρια της, τα πόδια της και τον λαιμό γεμάτα τατουάζ που έκαναν οι βασανιστές της. Στο σώμα της είχε επίσης καψίματα από τσιγάρα.

Η Okkarou, η οποία αποκάλυψε με τεράστιο θάρρος τη φριχτή κακοποίηση που δέχτηκε σε ένα βίντεο – μια κίνηση σπάνια για τη συντηρητική βορειοαφρικανική χώρα – είπε πως μέλη μιας «επικίνδυνης συμμορίας τη βίασαν ομαδικά και τη βασάνισαν για μήνες.

Ο δικηγόρος του κοριτσιού, Ibrahim Hachane, δήλωσε πως το δικαστήριο της πόλης Beni Mellal έκρινε ένοχους τους κατηγορούμενους για μια σειρά από κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται ο βιασμός και η απαγωγή.

Δύο άλλοι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο ετών και έναν χρόνο με αναστολή.

Στους δράστες επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο, σύμφωνα με τον δικηγόρο.

Ο ομαδικός βιασμός που σοκάρει: Η ετυμηγορία «δεν ήταν αυστηρή»
Για τον ίδιο, ωστόσο, η ετυμηγορία δεν ήταν «αυστηρή», καθώς οι κατηγορίες για trafficking τιμωρούνται με έως και 30 χρόνια πίσω από τα σίδερα. Ο δικηγόρος σημείωσε πως θα ασκήσει έφεση στην υπόθεση, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

«Το θύμα κάνει ακόμη θεραπεία και αυτό που πέρασε θα μείνει μέσα της για το υπόλοιπο της ζωής του», σημείωσε ο δικηγόρος.

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο με την Okkarou να περιγράφει την κακοποίηση που βίωσε το 2018, οι γονείς δύο αντρών που τη βίασαν και τη βασάνισαν την κατηγόρησαν ότι είχε «κακή φήμη» στην περιοχή. Εκείνη την εποχή, οι γονείς υποστήριξαν ότι το κορίτσι έλεγε ψέματα και ότι «το ήθελε αυτό» που της συνέβη. Γιατροί ανέφεραν πως το κορίτσι επηρεάστηκε σοβαρά από αυτές της κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις