Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Οργή λαού κατά Ε.Μακρόν για τα μέτρα κοινωνικού διαχωρισμού: Του πέταξαν αντικείμενο (βίντεο)


 «Ξεχειλίζει» η οργή στην Γαλλία για τα μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό, καθώς -όπως και στην Ελλάδα- έχει τεθεί σε εφαρμογή το υγειονομικό πάσο. 

Μια οργή που αποτυπώθηκε στην επίθεση που δέχθηκε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν στην Λυών, όταν ένας άγνωστος του πέταξε αντικείμενο, το οποίο έμοιαζε με αυγό, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην ομάδα ασφαλείας του.

Όπως φαίνεται και από τα σχετικά πλάνα, ο Μακρόν κινείται μέσα στο πλήθος όταν, ξαφνικά, δέχεται το αντικείμενο στον λαιμό.

Οι άνδρες ασφαλείας του κινούνται άμεσα και φτιάχνουν έναν κλοιό γύρω του, ενώ ένας βάζει και το χέρι του μπροστά στο πρόσωπο του Γάλλου Προέδρου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις