Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Πάτρα: Τώρα Έβγαλε μαχαίρι ανήλικο σε διευθυντή σχολείου!


 Σε αποκλειστικές πληροφορίες του kontraSeolous σε σχολείο που στεγάζεται στην περιοχή των Ζαρουχλέικων Ανήλικος έβγαλε μαχαίρι στον διευθυντή.

Ο διευθυντής πλησίασε τον νεαρό, (να τονίσουμε ότι ήταν εξωσχολικος) ώστε να τον εμποδίσει να πλησιάσει το σχολείο γιατί ήδη φάνηκε ότι παρεμπόδιζε την διέλευση των μαθητών.

Να πούμε ότι ο νεαρός έχει ξανά απασχολήσει με την παραβατική του συμπεριφορά καθώς έχει ξανά εμπλακεί σε βίαιες καταστάσεις.

Όχι μόνο τον απείλησε βγάζοντας μαχαίρι αλλά ξεκίνησαν τα παρατράγουδα μπροστά στα μάτια των παιδιών πετάγοντας μέχρι και δυναμιτακια.

Το εν λόγω παράρτημα βρίσκεται από σήμερα υπό κατάληψη.

Οι μαθητές ζητούν μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, ολιγομελή τμήματα και σε κάποιες περιπτώσεις αρνούνται να φορέσουν μάσκες.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις