Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Πατρινή ζητά εκταφή για τον 70χρονο σύζυγό της! Δηλώνει πως δεν πέθανε από κορονοϊό στο Ρίο

 


“Επιδημία” νεκροτομών και εκταφών στη χώρα από αρνητές του κορονοϊού που παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα μετρά περισσότερους από 14.500 νεκρούς από την πανδημία, επιμένουν να αμφισβητούν την ύπαρξη, αλλά και τη φονικότητα του ιού.

Ηρθε στο φως νέα υπόθεση με 70χρονο που δηλώθηκε ως θύμα του κορονοϊού με τη σύζυγό του να το διαψεύδει ζητώντας από τον Εισαγγελέα να διατάξει νεκροτομή.

«Θα φτάσουμε μέχρι τέλους όχι τίποτα άλλο για να δικαιωθεί η ψυχή του άντρα μου που δεν είχε κανένα νόσημα. Μας ταλαιπώρησαν πολύ. Πάρα πολύ. Το σύζυγο μου τον κράτησαν 6 μέρες στο ψυγείο και την 6η μέρα μας έδωσε άδεια ο Εισαγγελέας να κάνουμε νεκροψία- νεκροτομή», δήλωσε η σύζυγος του 70χρονου.

Νοσηλεύτηκαν ταυτόχρονα με κορονοϊό σε διαφορετικά νοσοκομεία. Ο 70χρονος στο νοσοκομείο του Ρίου, εκείνη στον Άγιο Ανδρέα. Πάλεψαν 10 ημέρες με τον ιό ωστόσο, ο σύζυγος της δεν τα κατάφερε.

«Οι υπεύθυνοι της ΜΕΘ είπαν στα παιδιά μου ότι ο πατέρας σας ήρθε εδώ κλινικά νεκρός και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ήρθε τελειωμένος. Τελικά ο άντρας μου μετά από 4 ημέρες πέθανε», είπε ακόμη η σύζυγος του 70χρονου που υποστηρίζει πως ο άνδρας δεν κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού αλλά από αφυδάτωση.

«Επειδή κι εγώ νοσηλεύτηκα σε άλλο νοσοκομείο, εγώ είχα πολύ καλή περίθαλψη. Με φώναζαν κάθε μέρα να πίνω τουλάχιστον τρία μπουκάλια νερό. Ενώ στον σύζυγο που ρωτούσαν τα παιδιά μου «στον πατέρα μου γιατί δεν δίνετε νερό» απαντούσαν «γιατί εμείς τους ασθενείς covid στο νοσοκομείο τους κρατάμε στεγνούς. Είχε πάθει νεφρική ανεπάρκεια, νέκρωση εγκεφάλου. Με λίγα λόγια είχε πεθάνει από αφυδάτωση», συμπλήρωσε.

Μία ακόμη νεκροτομή έγινε στον Πύργο με στενό συγγενή του θύματος να υποστηρίζει πως δεν κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού.

«Από τι πέθανε τελικά; Από την πείνα; Από το μικρόβιο; Από κορονοϊό πάντως δεν πέθανε. Το νοσοκομείο του χρέωσε πως απεβίωσε από κορονοϊό, μας είπαν πως διασωληνώθηκε κιόλας, ενώ ήταν ψέματα. Δεν διασωληνώθηκε ποτέ, δεν είχε καμία πληγή, κανένα τραύμα πάνω του. Τρεις ιατροδικαστές λένε πως ο θάνατός του είναι αδικαιολόγητος, έλεγξαν όλα του τα όργανα», δήλωσε συγγενής θύματος κορονοϊού.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις