Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Σύρος: Περιστατικά έντασης στα σχολεία από αρνητές μάσκας – Έκανε μήνυση στον δ/ντη, εισέβαλε παράνομα στα Γυμνάσια (βίντεο) AKOYΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ!

 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΑΔΕΣ 24 - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!!

Δύο περιστατικά έντασης σημειώθηκαν σήμερα σε σχολεία της Σύρου κατά την τελετή των αγιασμών.

Στην πρώτη περίπτωση, μητέρα παιδιού που πηγαίνει στο Δημοτικό Σχολείο της Άνω Σύρου, έφερε το παιδί της στο σχολείο χωρίς προστατευτική μάσκα και self test. Όταν ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του σχολείου ότι δε μπορούν να δεχθούν το παιδί αν δεν τηρηθούν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία μέτρα κατά του covid 19, η ίδια αρνήθηκε να τα εφαρμόσει και υπέβαλε μήνυση στην αστυνομία σε βάρος του διευθυντή του σχολείου. Η αστυνομία ενημέρωσε τον δ/ντη ότι του έχει υποβληθεί μήνυση από τη μητέρα και απλά τον κάλεσε να δώσει τα στοιχεία του.

Εν συνεχεία η ίδια γυναίκα μαζί με εξωσχολικό άτομο μετέβησαν στο συγκρότημα των Γυμνασίων στην περιοχή του Ξηροκάμπου, όπου ήταν προγραμματισμένη η τελετή του αγιασμού. Ο άνδρας, όπως φαίνεται και από το βίντεο, ζήτησε το λόγο από τους υπεύθυνους του σχολείου γιατί υποχρεώνουν τα παιδιά να φορούν προστατευτικές μάσκες. Στο σχολείο ήταν και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, ο οποίος μαζί με εκπαιδευτικούς ζήτησαν από το συγκεκριμένο άνδρα να απομακρυνθεί, καθώς δε φορούσε μάσκα, ενώ εισήλθε στο σχολικό περιβάλλον παραβιάζοντας τους κανόνες που ισχύουν και δημιουργώντας ένταση. Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου προκάλεσε και την αντίδραση γονέων που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το σχολείο. 

Από την άλλη πλευρά οι δύο αντιδρώντες υποστήριξαν οτι είναι αντισυνταγματικό αυτό που γίνεται στα παιδιά.

Με τα πολλά, ο άνδρας η γυναίκα αλλά και το παιδί απομακρύνθηκαν βάζοντας τέλος σε αυτό το τραγελαφικό γεγονός. 

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες οι καθηγητές δεν προτίθενται να αλλάξουν στάση τηρώντας τους νόμους, καθώς δεν πρόκειται να δεχτούν μαθητές οι οποίοι δε θα έχουν Self test και προστατευτική μάσκα. Ωστόσο έχει ενδιαφέρον να δουμε και τη στάση της μητέρας η οποία δεν σκέφτεται να κάνει βήμα πίσω. Αυτό σημαίνει οτι το παιδί δε θα μπαίνει στη τάξη και θα αποχωρεί απο το σχολείο.



ΑΥΤΟ, έγραψαν οι εφημερίδες Ακουστέ ΟΜΩΣ και την ιδια τη ΜΑΝΑ
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις