Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Πήγε να κάνει το εμβόλιο και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο!


 Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση όπου μια γυναίκα έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Alpha, πριν από 15 με 20 ημέρες πήγε μια γυναίκα, 61 ετών, και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Η εν λόγω γυναίκα ζήτησε από τη γιατρό, την ώρα που η σύριγγα ήταν στο μπράτσο της, να της χορηγήσει και μια ουσία που κρατούσε η 61χρονη στα χέρια της. Πρόκειται για ουσία «που τής την είχε δώσει μια γιατρός που ασκεί την ομοιοπαθητική», με τη γιατρό να αρνείται να το κάνει.


«Το Σάββατο, που είχε πάλι ραντεβού για το εμβόλιο, ζήτησε πάλι να της χορηγήσει την ουσία αυτή μέσω της σύριγγας με τη γιατρό να αρνείται. Τότε η γυναίκα σηκώθηκε- με τη σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο της- και άρχισε να τρέχει».

Εφυγε με τη σύριγγα στο μπράτσο της και την κυνηγούσαν
Οπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε αναστάτωση ενώ σύμφωνα με τον Alpha, ο άνδρας της ήταν έξω από το εμβολιαστικό κέντρο με αναμμένη τη μηχανή του αυτοκινήτου με τη γιατρό και τη νοσηλεύτρια να την κυνηγούν, «τραβώντας από το χέρι της την ένεση. Αλλά έμεινε η βελόνα και το στόμιο με τη γυναίκα να φεύγει με τον άνδρα της κανονικά».

Σύμφωνα με τον Alpha, έγιναν όλες οι κινήσεις ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας και της Αστυνομίας από τους υπεύθυνους στο εμβολιαστικό κέντρο, αν και λίγο αργότερα επέστρεψαν η γυναίκα και ο σύζυγός της δίνοντας τη βελόνα και λέγοντας: «Αυτό ανήκει σε εσάς, είμαι μια χαρά».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις