Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Η άλλη πλευρά του κορωνοϊού - Οι νεκροψίες που δεν γίνονται και οι αποζημιώσεις που δεν δίνονται

 


Καθημερινά βγαίνουν στο φως ιστορίες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό τους για τον covid 19.

Εκτός από αυτά τα περιστατικά υπάρχουν στα νοσοκομεία και δεκάδες περιπτώσεις ανθρώπων που παραμένουν άταφοι στα ψυγεία των νοσοκομείων αφού οι συγγενείς αρνούνται να παραλάβουν τη σωρό του δικού τους αν δεν διαταχθεί νεκροψία.

Υπάρχουν περιπτώσεις που οι συγγενείς περιμένουν για μήνες επειδή οι εισαγγελικές αρχές δεν δίνουν την εντολή για νεκροψία.

Η νεκροψία όμως είναι το βασικό εργαλείο, για να διαπιστωθεί αληθινή αιτία θανάτου.

Το γεγονός πως δεν επιτρέπονται οι νεκροψίες βάζει σε δεύτερες σκέψεις... 

Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση ανθρώπων που έχουν πεθάνει έπειτα από τον εμβολιασμό τους για Covid 19. 

Όπως παραδέχονται επιστήμονες, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να τους φιμώσει, στην Ελλάδα καταγράφεται μόνο ένα πολύ μικρό, ποσοστό παρενεργειών των εμβολίων.

Κι όμως ακόμα κι έτσι μαθαίνουμε για ανθρώπους που παρέλυσαν για περιπτώσεις ανθρώπων  που ζουν με φοβερούς μυϊκούς πόνους για άλλους που αντιμετωπίζουν νευρολογικές διαταραχές ακόμα και  για κάποιους που πέθαναν λίγές ημέρες μετά τον εμβολιασμού τους.

Ο εισαγγελέας Γιώργος Τσιρώνης που είχε εμβολιαστεί με Αstra Zeneca ( για το οποίο η κυβέρνηση επέμενε πως είναι ασφαλές όταν όλη η Ευρώπη το είχε αποσύρει) έπαθε πνευμονική εμβολή λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του και εισήχθη στο νοσοκομείο για να πέσει στην συνέχεια σε κώμα από το οποίο δεν ξύπνησε ποτέ.

Αυτή είναι μόνο μία από τις πάρα πολλές περιπτώσεις. 

Ο δεκαεξάχρονος Ηλίας από τα Μαντεϊκα Αρκαδίας είναι μια ακόμα. Πιο τραγική ακόμα γιατί το παιδί ήταν παιδί μιας πολύ φτωχής οικογένειας.

Σε όλα τα περιστατικά και στα πιο μικρά και στα πιο μεγάλα η μόνιμη επωδός των γιατρών είναι: «Μην ανησυχείτε δεν φταίνε τα εμβόλια  πάρτε αυτά τα φάρμακα και περάστε για την επόμενη δόση». 

Αυτά αν είστε τυχεροί και δεν παραλάβετε το πώμα του ανθρώπου σας σε φέρετρο.

 Στους γονείς του μικρού Ηλία είπαν πως θα του έκαναν τεστ κα αν τον έβρισκαν θετικό δεν θα γινόταν νεκροψία στο παιδί τους ! Ήθελαν να τον βγάλουν νεκρό από Covid !

Γιατί λοιπόν δεν γίνονται νεκροψίες; Δεν έχουν δικαίωμα οι συγγενείς να γνωρίζουν από τι πραγματικά έφυγε ο άνθρωπος τους; Και τελικά ποιος θα αποζημιώσει αυτούς τους ανθρώπους και τους δικούς τους;

Η κυβέρνηση, όχι. Οι εταιρείες  έχουν κατοχυρώσει το ακαταδιώκτο. Οι γιατροί το ίδιο,  η  επιτροπή των «ειδικών» επίσης με πρόσφατο νόμο της κυβέρνησης.

Τελικά ποιος;

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις