Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς από την εκκλησία κατέληξαν στη φυλακή η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της


 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Στη φυλακή οδηγήθηκαν η 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι και γνωστό μοντέλο, καθώς και ο 32χρονος σύντροφός της για κατοχή και διακίνηση σχεδόν οκτώ κιλών κοκαΐνης.

Ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν στην προσωρινή τους κράτηση αμέσως μετά τις απολογίες τους.

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφός μου», φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας η 29χρονη, που στο άκουσμα της απόφασης για την προφυλάκισή της ξέσπασε, φωνάζοντας: «Με κατέστρεψε!».

«Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά θεωρούμε πως η εντολέας μου είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση», ανάφερε ο συνήγορος της 29χρονης, Παντελής Κοκοτός.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η ίδια στην απολογία της υποστήριξε ότι πολύ συχνά είχε καβγάδες με τον 32χρονο προτρέποντάς τον να σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το ζευγάρι φέρεται να είχε προγραμματίσει να παντρευτεί στις 15 Οκτωβρίου 2021.

Ο συνήγορός της ανέφερε «η εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές» ενώ αρνήθηκε ότι πέταξε ποσότητα ναρκωτικών στην τουαλέτα λίγο πριν από τη σύλληψή της, όπως -κατά πληροφορίες- αναφέρει το κατηγορητήριο.

«Εγκλωβίστηκε»

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε: «Οποιος κάνει χρήση ναρκωτικών καταστρέφει τον οργανισμό του, χάνει την αυτοκυριαρχία του και αν φτάσει στο σημείο να χρωστάει στα κυκλώματα που τον προμηθεύουν κινδυνεύει να γίνει υποχείριό τους και να εγκλωβιστεί ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος σε καταστάσεις οι οποίες τον οδηγούν στη φυλακή. Ο εντολέας μου δεν είναι κανένας μεγαλέμπορος ναρκωτικών, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα ταπεινό και φτωχικό 50 τετραγωνικών, εργαζόταν από τα 13 του έτη και δυστυχώς εγκλωβίστηκε σε αυτή την υπόθεση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ομολόγησε πως συμμετείχε στην απόπειρα μεταφοράς των ναρκωτικών, αλλά αρνήθηκε πως είναι έμπορος, ενώ υποστήριξε πως η 29χρονη είναι αθώα, χωρίς να πείσει ωστόσο τις δικαστικές Αρχές: «Η σύντροφός μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση και φταίω αποκλειστικά εγώ για την εμπλοκή της, υπό την έννοια ότι αν δεν βρισκόταν στο μικρό σπίτι μου δεν θα ήταν κατηγορουμένη».

Γνωριμία

Ο 32χρονος υποστήριξε πως γνώρισε τη σύντροφό του σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι το 2017, όπου εργάζονταν και οι δύο, καθώς και ότι εκείνη τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της καραντίνας ξανακύλησε στη χρήση κοκαΐνης και βρέθηκε χρεωμένος με 6.500 ευρώ. Για αυτό το λόγο, ανέφερε, ο άνδρας που του προμήθευε ναρκωτικά ξεκίνησε να τον απειλεί.

«Μου είπε ότι επειδή του χρωστούσα θα έπρεπε να κάνω κάτι γι’ αυτόν για να μη με πειράξει. Μου είπε ότι θα με στείλει να παραλάβω από κάπου μια τσάντα και να την παραδώσω κάπου αλλού. Δεν μου είχε πει τι θα περιείχε. Κατάλαβα ότι επρόκειτο για ναρκωτικά αλλά δεν ήξερα το είδος και την ποσότητα», υποστήριξε.

Ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι έλαβε οδηγίες να πάει στη διασταύρωση των οδών Εφέσου και Πολυκάρπου στη Ν. Σμύρνη και να πάρει μία βαλίτσα από ένα ταξί: «Στον οδηγό θα έλεγα ότι “έρχομαι από τον Βασίλη” κι αυτός θα μου άφηνε μiα τσάντα που εγώ θα πρέπει να την πάω πεζός στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής, όπου θα έρθει να την παραλάβει ένα θαλασσί Toyota”.

Στο ραντεβού, υποστήριξε πως ο οδηγός του ταξί άφησε το σάκο, τον οποίο ο ίδιος δίστασε να ακουμπήσει, την ώρα που τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί: «Δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών. Εργάζομαι από 13 ετών και στη ζωή μου έχω αγωνιστεί με τιμιότητα και ιδρώτα για να επιβιώσω. Αποδέχομαι ότι αποπειράθηκα να μεταφέρω την κατασχεθείσα ποσότητα. Ομως με κάθε ειλικρίνεια δηλώνω ότι η κατασχεθείσα ποσότητα δεν ήταν δική μου. Δεν πρόλαβα να αποκτήσω κατοχή της βαλίτσας. Προτού την ακουμπήσω με συνέλαβαν οι αστυνομικοί».


Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις