Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Πύργος: Πατέρας-αρνήτης πήγε στο δικαστήριο ντυμένος… τσολιάς και χωρίς μάσκα


 Σουρεαλιστικές εικόνες στο δικαστικό μέγαρο του Πύργου όπου πατέρας-αρνητής εμφανίστηκε ντυμένος…τσολιάς.

Πατέρας-αρνητής μετέβη στο δικαστικό μέγαρο του Πύργου, όπου δικαζόταν, ντυμένος…τσολιάς και δεν φορούσε μάσκα. Η σουρεαλιστική εικόνα κατεγράφη χθες το απόγευμα.

Ο διευθυντής του σχολείου που φοιτά η 10χρονη κόρη του άνδρα τον μήνυσε καθώς το παιδί εμφανιζόταν στο σχολικό ίδρυμα χωρίς τη μάσκα του.

Σύμφωνα με τη μήνυση, οι γονείς του παιδιού του είχαν ζητήσει να μην φορέσει μάσκα παρά μόνο εάν του χορηγούσε το σχολείο κάποια, ειδική, πιστοποιημένη.

Το κοριτσάκι, λοιπόν, δεν μπόρεσε να μπει στην τάξη του και παρέμεινε αποκλεισμένο σε έναν ειδικό χώρο του σχολείου και το απασχολούσε ένας εκπαιδευτικός.

Το περιστατικό αυτό, όμως, δεν συνέβη μόνο μία φορά με αποτέλεσμα ο διευθυντής να αναγκαστεί να αγοράσει ο ίδιος ειδική μάσκας στο παιδί από το φαρμακείο.

Το δικαστήριο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος και η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη.

Τι λέει ο πατέρας
«Η υφασμάτινη μάσκες και οι απλές χειρουργικές δεν έχουν καμία έγκριση, καμία πιστοποίηση» είπε ο πατέρας σε δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο και σημείωσε πως ο διευθυντής είχε δώσει στο παιδί του τον Φεβρουάριου μία υφασμάτινη μάσκα.
Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως αυτή είναι η δεύτερη μήνυση που καταθέτει σε βάρος του.
O δικηγόρος του διευθυντή σημείωσε πως ο εντολέας του εκφράζει φόβους για τη σωματική του ακεραιότητα καθώς εκφράζονται απειλές προς το πρόσωπό του.
Παράλληλα, εξέφρασε στην αντίθεσή του στην απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο άνδρας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις