Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Salt Bae: Ο λογαριασμός των 1.812 λιρών σε εστιατόριο του διάσημου τούρκου σεφ και το «σοκ» στο Twitter «Ξόδεψαν όσα έχω στην τράπεζα σε ένα βράδυ»


Η απόδειξη με το ποσό που πλήρωσε μια παρέα στο εστιατόριο του διάσημου τούρκου σεφ Salt Bae στο Λονδίνο Nusr-Et Steakhouse κάνει τον γύρο των social media, καθώς το ποσό ανέρχεται σε 1.812,40 λίρες. Σύμφωνα με την απόδειξη, η τιμή μιας μπριζόλας αγγίζει τις 630 λίρες!

Ο λογαριασμός από το νέο εστιατόριο του Salt Bae στη βρετανική πρωτεύουσα δείχνει ότι ένα ποσό ύψους 236,40 λιρών έχει προστεθεί για το σέρβις στο τραπέζι των οκτώ πελατών.

Σε άλλο σημείο της απόδειξης φαίνεται να έχει χρεωθεί 9 λίρες ένα ποτήρι Coca Cola.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά σχετικά με τις τιμές στη viral πλέον απόδειξη, σύμφωνα με τη Daily Mail. Αρκετοί δηλώνουν πως έχουν αποθαρρυνθεί, θέλοντας αρχικά να επισκεφτούν το πολυαναμενόμενο εστιατόριο του Nusret Gokce, γνωστού κυρίως ως Salt Bae.

Ο χρήστης του Twitter, Jamil Amin, ανάρτησε τη φωτογραφία της απόδειξης, σχολιάζοντας: «44 λίρες για τέσσερα Red Bull… γελάω».

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 10.000 likes, με αρκετούς να ομολογούν πως «σοκαρίστηκαν» από τις υψηλές τιμές στο εστιατόριο.

«Είναι πολύ πιο φτηνό να πετάξεις για Τουρκία και να πας στο αυθεντικό εστιατόριο»

«Τι στο δι@@@@ είναι ένα χρυσό μπέργκερ; 100 λίρες! Είναι το καλύτερο μπέργκερ στον κόσμο; Και 630 λίρες για μια μπριζόλα; Lol Θα είχα αρνηθεί να πληρώσω και θα έφευγα… Είναι εντελώς γελοίο και 44 λίρες για Red Bull είναι επίσης μια ηλιθιότητα».

«Ελπίζω να σου έδωσαν την υπόλοιπη αγελάδα σε μια τσάντα όταν έφυγες. 630 λίρες για μια μπριζόλα!», έγραψε ένας άλλος.

«Ουάου οι άνθρωποι εκεί έξω ξοδεύουν ολόκληρο το ποσό που έχω στην τράπεζα σε ένα βράδυ», ανέφερε ένα άλλο σχόλιο.

«Είναι πολύ πιο φτηνό να πετάξεις αεροπορικώς για την Τουρκία και να πας στο αυθεντικό εστιατόριο», αστειεύτηκε ένας άλλος χρήστης.

Salt Bae: Ποιος είναι ο διάσημος τούρκος σεφ

Ο τούρκος χασάπης και πλέον διάσημος σεφ Nusret έχει περισσότερους από 38 εκατομμύρια followers στον λογαριασμό του στο Instagram. Έγινε viral το 2017 για τον χαρακτηριστικό τρόπο με τον οποίο αλατίζει το κρέας.

Ο 38χρονος αποκαλείται Salt Bae από τους θαυμαστές του και έχει σήμερα 17 εστιατόρια. Πολλοί διάσημοι προτιμούν το φαγητό τους, ανάμεσά τους οι DJ Khaled, Λεονάρντο ντι Κάπριο και Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τα εγκαίνια του εστιατορίου του Nusr-Et Steakhouse καθυστέρησαν λόγω της πανδημίας, πολλοί ήταν εκείνοι όμως που ανυπομονούσαν να κάνουν μια κράτηση.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις