Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεχάσατε τον Ελληνικό Σκλαβενίτη που ξέρατε!!! Που έλεγε OXI στο άνοιγμα τις Κυριακές.... Τώρα ακολουθεί κυβερνητικές εντολές!

 



Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik
Κάποτε θαυμάζαμε την αλυσίδα των καταστημάτων του Σκλαβενίτη και όσο ζούσε ο πρωτοπόρος πατέρας Σκλαβενίτης που δεν άκουσε στην εντολή της κάθε κυβέρνησης να ανοίξει Κυριακή!!!!
Που το προσωπικό του ήταν βιοπαλαιστές Έλληνες!!!!
Που εγώ με τα ίδια μου τα μάτια είχα δει υπεύθυνο να προσφέρει σακούλα με τρόφιμα σε φτωχό πολίτη που δεν είχε να πάρει ούτε ένα κουλούρι για να φάει αυτός και τα παιδιά του!!!!
Ο Σκλαβενίτης μάλλον άλλαξε και υπακούει σε κυβερνητικές εντολές!!!!
Η ανακοίνωση του μάρτυρα ότι στην Κύπρο έχει θεσπίσει την επίδειξη του  "Safe Pass" κάνοντας διαχωρισμό σε πολίτες!!!!!
Αν ζούσε ο πατέρας Σκλαβενίτης είμαι σίγουρος ότι τέτοιοι διαχωρισμοί δεν θα υπήρχαν και θα αντιστεκόταν στα φασιστικά μέτρα των κρατών και της νέας τάξης πραγμάτων!!!!!
Μπορείτε λοιπόν να δείτε την ανακοίνωση της αλυσίδας καταστημάτων του Σκλαβενίτη παρακάτω!!!!!

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Διευκρίνιση σχετικά με αναρτήσεις για «Safe Pass»

Αναφορικά με τις αναρτήσεις όπου έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευκρινίζουμε ότι, η επίδειξη του «Safe Pass» αφορά μόνο στα Καταστήματά μας στην Κύπρο, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η Κυπριακή νομοθεσία.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις