Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΟΚ – Γιατρός σε μητέρα 14χρονου με σκλήρυνση κατά πλάκας : Εάν δεν εμβολιαστεί, δε δέχομαι το παιδί σου στο νοσοκομείο

 


Αδιανόητα τα όσα καταγγέλλει στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη η κ. Μαρία Γιαννουλάκη, μητέρα 14χρονου παιδιού με σκλήρυνση κατά πλάκας, στο οποίο απαγορεύεται η είσοδος στο νοσοκομείο ώστε να συνεχίσει την αγωγή του εάν δεν εμβολιαστεί.

«Ο γιατρός μου είπε ότι εάν δεν εμβολιάσω το παιδί μου, δεν θα το δεχθεί στο νοσοκομείο για να ξεκινήσει η αγωγή του» ανέφερε η κ. Γιαννουλάκη, προσθέτοντας ότι ο γιατρός την προειδοποίησε ότι «κανείς γιατρός ή νοσοκομείο δεν θα δεχθεί το παιδί σας ανεμβολίαστο».

Η κ. Γιαννουλάκη τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι στερείται από το παιδί της «η δυνατότητα στη ζωή, η δυνατότητα να συνεχίσει την καθημερινότητά του σωστά».

Ακούστε εδώ:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις