Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Στα «κάγκελα» χιλιάδες επιστήμονες κατά των μέτρων για τον COVID!!! Διάσημος ιολόγος διαβάζει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, vid


 Όπως διαβάσατε χθες στο el.gr, διεθνής ομάδα γιατρών και επιστημόνων υπέγραψε δήλωση την περασμένη Παρασκευή κατηγορώντας τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για τον COVID-19 για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», επειδή, όπως ισχυρίζονται, αποτρέπουν την πρόληψη της χρήσης σημαντικών θεραπειών για την σωτηρία των ασθενών τους.

Από το πρωί της Δευτέρας, η Διακήρυξη γιατρών είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 4.600 υπογραφές. Οι υπογράφοντες κατηγορούν τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ότι επέβαλαν μια στρατηγική θεραπείας «για όλους», με αποτέλεσμα την «άσκοπη ασθένεια και θάνατο» και όχι «την υποστήριξη των θεμελιωδών εννοιών της εξατομικευμένης θεραπείας» (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Όπως είχε δεσμευτεί το EL βρήκε και βίντεο με τον γνωστό ιολόγο και ανασολόγο, Robert Wallace Malone, να παρουσιάζει την διακήρυξη:

Δείτε:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις