Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Συγκλονίζει ο Τσαλίκης: «Σωθήκαμε το τελευταίο δευτερόλεπτο, θα σκοτώσεις ή θα σκοτωθείς κυρία μου» (vid)

 Ο Γιώργος Τσαλίκης κατήγγειλε στα social media την ασυνείδητη γυναίκα που παραβίασε το κόκκινο και με 130 χλμ. παρ΄ολίγον να τους κτυπήσει.

Τη παρ΄ολίγον δραματική στιγμή που βίωσε μαζί με τους συνεργάτες του, στη Ρόδο, θέλησε να μεταφέρει ο Γιώργος Τσαλίκης, μέσω των social media.

Ο Έλληνας τραγουδιστής και οι συνεργάτες του, για ένα δευτερόλεπτο, όπως είπε και ο ίδιος, απέφυγαν το μοιραίο, όταν ένα αυτοκίνητο με μια γυναίκα μέσα, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και παρ΄ολίγον να τους κτυπήσει με 130 χιλμ. την ώρα.

«Επειδή τα social media έχουν δύναμη… Με βλέπετε; Δεν θα ήμουν εδώ σήμερα διότι την Κυριακή το πρωί στη Ρόδο, γύρω στις 5 παρά μία κοπέλα, μία κυρία, δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν, πέρασε με πάνω από 130 χιλιόμετρα ένα κόκκινο φανάρι. Ήμουνα με τους συνεργάτες μου, πέντε άτομα στη στροφή που είναι για το Rodos Palace, το τελευταίο δευτερόλεπτο σωθήκαμε.

Σε παρακαλώ πολύ, αν σου μεταφέρει κάποιος αυτό το story, αν το δεις, την επόμενη φορά, σε παρακαλώ όταν πιεις, να μην πάρεις το αυτοκίνητό σου γιατί είναι δεδομένο ότι ή θα σκοτωθείς ή θα σκοτώσεις άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά στα Instagram stories του», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις