Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Σύρος- Νοσοκομείο: 19 υγειονομικοί σε αναστολή, τρεις γιατροί πάνε στο Νοσοκομείο Νάξου


 "..... Θα περιμέναμε από την ΥΠΕ να προχωρήσει σε υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του ΔΣ του Νοσοκομείου για προσλήψεις 10 νοσηλευτών, 4 υπαλλήλων για την Τεχνική & Διοικητική υπηρεσία, 1 Ιατρό Δντη Εντατικολόγο και 4 Ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. Αντί αυτού, σήμερα βγαίνουν σε αναστολή εργασίας 19 εργαζόμενοι (9 υγειονομικοί και 10 διοικητικό & τεχνικό προσωπικό). Σήμερα ενημερωθήκαμε ότι μετακινούνται για 10 ημέρες ένας χειρουργός, και εν συνεχεία μία εργαστηριακή Ιατρός και μια παρασκευάστρια, για να καλύψουν τις ανάγκες στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου οι οποίες προέκυψαν λόγω της αναστολής εργασίας των εκεί εργαζομένων...."

Μέρος από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου και δίνει πληροφορίες σχετικά με τους υγειονομικούς του Νοσοκομείου Σύρου που βγαίνουν σε αναστολή, αυτούς που μετακινούνται στη Νάξο αλλά και το κάλεσμα που γίνεται ενόψει της αυριανής (02/09) στάσης εργασίας... 

Δείτε αναλυτικά την αναφορά από το Σύλλογο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου 

"Με αφορμή την έναρξη από 1-9-21 της αναστολής εργασίας των ανεμβολίαστων συναδέλφων, το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων αποφάσισε να ενημερώνει για τις δυσλειτουργίες που προκύπτουν στο Νοσοκομείο μας. Υπενθυμίζουμε ότι με εντολή της

Υ.Π.Ε. δημιουργήθηκε Covid κλινική δυναμικότητας 30 κλινών, ενέργεια η οποία προϋποθέτει την ενίσχυση του Νοσοκομείου με επιπλέον προσωπικό.

Θα περιμέναμε από την ΥΠΕ να προχωρήσει σε υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του ΔΣ του Νοσοκομείου για προσλήψεις 10 νοσηλευτών, 4 υπαλλήλων για την Τεχνική & Διοικητική υπηρεσία, 1 Ιατρό Δντη Εντατικολόγο και 4 Ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.

Αντί αυτού, σήμερα βγαίνουν σε αναστολή εργασίας 19 εργαζόμενοι (9 υγειονομικοί και 10 διοικητικό & τεχνικό προσωπικό).

Σήμερα ενημερωθήκαμε ότι μετακινούνται για 10 ημέρες ένας χειρουργός, και εν συνεχεία μία εργαστηριακή Ιατρός και μια παρασκευάστρια, για να καλύψουν τις ανάγκες στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου οι οποίες προέκυψαν λόγω της αναστολής εργασίας των εκεί εργαζομένων.

Καταγγέλλουμε την τακτική αποδυνάμωσης του ΕΣΥ είτε θέτοντας συναδέλφους σε αναστολή με το πρόσχημα του εμβολιασμού είτε μετακινώντας προσωπικό από το ένα Νοσοκομείο στο άλλο, τακτική η οποία εγκυμονεί κινδύνους τόσο για την ασφάλεια των εργαζομένων και ακόμη περισσότερο των νοσηλευόμενων ασθενών.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην αυριανή στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00 με συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου.

Καλούμε τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Αντιπεριφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο καθώς και τους Βουλευτές των Κυκλάδων να πάρουν θέση με μόνο σκοπό την στήριξη του αγώνα μας για ανάκληση της αναστολής εργασίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου και την επιπλέον στελέχωση του με μόνιμο προσωπικό.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις