Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Τα Θρακιώτικα βουνά γεννούν Παλληκαράδες…»Αποστολή αντικατάσταση Σημαίας στο Ύψωμα ΑΥΓΟ»» (video)


 Περπατώντας στα χνάρια του Επιτίμου Προέδρου της ΕΑΑΣ  Ξάνθης  Στρατηγού Γεωργιάδη ,ο νέος Πρόεδρος  Στρατηγός  ε.α Κουτσαιμάνης Ιωάννης ,συντόνισε αθόρυβα τους «Φίλους της Σημαίας» και οργάνωσε Αποστολή Αντικατάστασης της Σημαίας στο ύψωμα Αυγό της Ξάνθης

Το χαρακτηριστικό είναι οτι μαζί τους ανέβηκαν  στο Ύψωμα και μικρά παιδιά που έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο Κρατώντας στα χέρια τους την Ελληνική Σημαία !

«Χαρά που τόχουν τα Βουνά και οι Κάμποι περηφάνια σαν βλέπουν τα Ελληνόπουλα  …Να υψώνουν τη Σημαία»


Η ανακοίνωση της ΕΑΑΣ Ξάνθης που το Εθνικό έργο που επιτελεί είναι υπεράνω Κριτικής

Τις απογευματινές ώρες της 3ης Σεπτεμβρίου 2021 πολλοί φίλοι της σημαίας ανεβήκαμε στο Υψ, ΑΥΓΟ και αντικαταστήσαμε τη Ελληνική Σημαία η οποία είχε υποστεί φθορές από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Ύψωμα.

Η προηγούμενη αλλαγή είχε πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2021…

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις