Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

TO ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!! «Τελείωσε» και τα φετινά Χριστούγεννα η Μ.Παγώνη - «Δεν θα είναι κανείς ελεύθερος»!


 Πάνε και τα φετινά Χριστούγεννα κυρίως για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο μέσω της επιχείρησης "Ελκευθερία". Σύμφωνα όμως με την  Ματίνα Παγώνη δεν θα υπάρχει "ελευθερία" και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως είπε δεν θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα!

Η Μ.Παγώνη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε μεταξύ άλλων σχετικά με το τι θα συμβεί με τα φετινά Χριστούγεννα κι αν θα γιορταστούν, όπως κάναμε παλιότερα.

«Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Με τα ποσοστά που έχουμε σήμερα δεν θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα.

Δηλαδή δεν θα είμαστε ελεύθεροι» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.για να σχολιάσει στη συνέχεια την αντιμετώπιση που έχει από τον κόσμο, λέγονται ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα:

«Η μετάλλαξη Δέλτα δεν παίζει, είναι επιθετική, μεταδοτική και δημιουργεί πολύ σοβαρά προβλήματα…

Στον δρόμο δεν μου επιτίθενται λεκτικά. Στο κινητό μου ή σε e-mail δέχομαι κάποια πράγματα αλλά και με αυτούς έχω ανοίξει έναν καλό διάλογο» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

 Να σημειωθεί ότι η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μιλώντας για τι μας περιμένει, πριν δύο ημέρες, δήλωσε ότι πρέπει να περάσει ένα 20ημερο μετά το άνοιγμα των σχολείων προκειμένου να δούμε την πορεία του ιού, παραδέχτηκε ότι έρχονται «δύσκολα» το επόμενο διάστημα και ξεκαρδίστηκε στα γέλια!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις