Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Προσοχή σκληρές εικόνες Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ από τη δολοφονία 24χρονου Αλγερινού


 Σοκ προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας ενός καβγά, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε έναν 24χρονο Αλγερινό και έναν 20χρονο ομοεθνή του, με τον πρώτο να πέφτει τελικά νεκρός.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Μακεδονικής Αμύνης, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων νεαρών που διασκέδαζαν στο σημείο αναφέρει το thestival. Ο 24χρονος δέχτηκε αρκετές μαχαιριές από τον δράστη. Μία από αυτές τον βρήκε στην καρδιά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο τη στιγμή εκείνη φτάνουν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Ο δράστης πετάει το μαχαίρι και παραδίδεται.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις