Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Θρίλερ στην Πετρούπολη: 15χρονη μαθήτρια έπεσε στον γκρεμό – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση


 Ενα απίστευτο θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Πετρούπολη μετά την πτώση 15χρονης από γκρεμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στο λαιμό, τα χέρια και τα πόδια.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν στο σημείο, πήραν καταθέσεις από τους φίλους της 15χρονης και προσπαθούν να διαλευκάνουν τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες 15χρονη δεν απάντησε στους τραυματιοφορείς και στους αστυνομικούς για το πώς κατέληξε στον γκρεμό. «Δεν σας λέω» ήταν η απάντησή της και πλέον η αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Η αστυνομία έχει στη διάθεση της και το κινητό της ανήλικης, από το οποίο ειδοποιήθηκε η μητέρα της, όταν συνέβη το ατύχημα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις