Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΞΕΤΥΛΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑΣ

 


Πλησιάζοντας στο τέλος του Σεπτέμβρη οι προωθητές των τρυπημάτων ανα τα κανάλια δεν είχαν παρα να σταθούν απολογητικά απέναντι στο αφεντικό και κατάματα να αντικρύσουν μια πικρή αλήθεια, ότι σε σχέση με άλλες χώρες οι μέθοδοι ελέγχου μαζών δεν ήταν τόσο αποτελεσματικές με αποτέλεσμα οι αριθμοί μας να είναι πολύ πιο χαμηλά από εκείνο το 80 plus που θα μας επέτρεπε όλοι παρέα να προχωρήσουμε στην τρίτη δοσολογία της θεραπείας που θα μπουστάρει το ελαττωματικό μας γονιδίωμα ούτως ώστε να επιβιώσουμε σε ένα κόσμο με ένα τόσο απειλητικό ιό. Αυτό δεν τους απογοητεύει φυσικά τώρα ειδικά που έχουν μια νέα υποκατηγορία να στοχεύσουν, τα νεα παιδιά που όλο και θα γίνονται νεότερα καθώς το τελευταίο τρίμηνο του έτους αναμένονται και τα πρώτα αποτελέσματα των δοκιμών σε παιδιά από 6 μηνών.

Άλλωστε οι φοβερές παρενέργειες και οι θάνατοι για το αφήγημα είναι είτε άξαφνα γεγονότα είτε συμβάντα που πάντα συνέβαιναν οπότε λαμβάνοντας υπ’όψην το μέγεθος της επικινδυνότητας του υπεριού αυτού μοιάζει φυσιολογικό στον αντινοητικό αυτό κόσμο το να είναι επιβεβλημένο. Την ίδια ώρα που ο ΠΟΥ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για έναν άλλο ιό που βρίσκεται στην Ινδία, τον Νίπα που έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες πανδημίας και προκαλεί εγκεφαλίτιδες, όπως μπορεί και η τοξική πρωτεϊνη S που βρίσκεται παντού στον οργανισμό μετά το μπόλιασμα και έχει φανεί πως έχει τη δυνατότητα να περάσει ακόμα και στον εγκέφαλο.

Όμως είναι προφανές πλέον πως δια μέσου της πανδημίας και με γενικότερο πρόσχημα τα οφέλη της υγείας των ανθρώπων χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο η τεχνητή νοημοσύνη και η ψηφιοποίηση που εκτος των άλλων αφορά μια συνεχή συλλογή δεδομένων από τους ανθρώπους είτε με το καλό είτε με το άγριο που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν υπήρχαν οι δυνατότητες του 5G που τόσο μαζικά διαφημίζεται. Άλλωστε με τη βελτίωση της τεχνολογίας αυτό που δείχνει πως σκοπεύουν να απομείνει για τον άνθρωπο είναι να αποτελεί μια μπαταρία που θα κινεί την τεχνητή νοημοσύνη για να προσέχουμε και την ενέργεια του πλανήτη. Παρολαυτά, όσο κι αν τούτα τα σενάρια ώρες ώρες μοιάζουν αναπόφευκτα έχουμε την ευκαιρία να αποτραβάμε την προσοχή μας από εκεί, να στρεφόμαστε στη δημιουργία του Θεού και να αντιλαμβανόμαστε πως οι περιορισμοί αποτελούν ένα νοητικό φαινόμενο και η αισιοδοξη προσδοκία, οι ανοιχτοί ορίζοντες θα προσφέρουν νέες δυνατότητες.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις