Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Τον έπιασαν στη Λαμία με... τέσσερα μαχαίρια στις τσέπες του


 Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν πρωί πρωί για να του κάνουν σωματική έρευνα

Όποια τσέπη κι αν έψαχναν, έβρισκαν…

μαχαίρια οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που σταμάτησαν πρωί- πρωί στη Λαμία έναν Έλληνα τον οποίο θεώρησαν ύποπτο για να του κάνουν σωματική έρευνα!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, στην κατοχή του βρέθηκαν δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 21 και 10 εκατοστών αντίστοιχα, καθώς και δύο ξιφίδια με λάμες μήκους 14 και δέκα εκατοστών! Τα κοφτερά αντικείμενα κατασχέθηκαν και ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, δεν αποκάλυψε για ποιο λόγο είχε πάνω του τόσα μαχαίρια, ίσως όμως το εξηγήσει στον ανακριτή στον οποίο τον παρέπεμψε να απολογηθεί η εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις