Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΩΡΑ: Ρίψη χημικών στους οπαδούς ΠΑΟΚ – «Θάλαμος αερίων» η Τσιμισκή (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)




 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα οπαδοί του ΠΑΟΚ, στην Καμάρα.

Αυτήν την ώρα, αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Καμάρα ανάβοντας πυρσούς και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Αντικείμενο της διαμαρτυρίας, αποτελεί ο νέος αθλονόμος που διαχωρίζει εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους κατά του κορονοϊού και εφαρμόζεται ήδη στα ελληνικά γήπεδα.

Κρατούν πανό, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και πορεία τους στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, χωρίς, ωστόσο, να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες.

Αυτήν την ώρα είναι κλειστή η Εγνατία, από το ύψος της Δωδεκανήσου.

Νεότερη ενημέρωση – 20:50: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν πορεία επί της Εγνατίας, με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

21:15: Αυτή τη στιγμή, οι οπαδοί του «δικεφάλου» βρίσκονται επί της οδού Αριστοτέλους

21:25: Οι φίλοι του ΠΑΟΚ κατευθύνονται προς τα δυτικά, διασχίζοντας την οδό Τσιμισκή. Η αστυνομία έχει φράξει τον δρόμο προς την παραλία, με κλούβες των ΜΑΤ.

21:50: Η αστυνομία ξεκίνησε τη ρίψη χημικών προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τα επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα επί της οδού Τσιμισκή, στο ύψος της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού. Αυτή τη στιγμή, η Τσιμισκή έχει μετατραπεί σε «θάλαμο αερίων».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του Thes.gr από το σημείο:



    ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


    Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

    Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

    Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις