Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Τρίπολη: Επιχειρηματίας της Γλυφάδας κυκλοφορούσε γυμνός, ενώ επιχείρησε να κλέψει αγροτικό


 Ο 39χρονος επιχειρηματίας της Γλυφάδας είχε χειροδικήσει κατά της μητέρας του η οποία του έκανε μήνυση, το βράδυ πριν τη σύλληψή του.

Γυμνός και έπειτα από προσπάθεια να κλέψει αγροτικό αυτοκίνητο, συνελήφθη στην Τρίπολη 39χρονος επιχειρηματίας από τη Γλυφάδα.

Όλα άρχισαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο 30χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στη Γλυφάδα κυκλοφορούσε ολόγυμνος με το αυτοκίνητό του.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε από κτηνοτρόφο στην περιοχή Αλωνίσταινα και όταν τον πλησίασε για να δει αν χρειάζεται κάποια βοήθεια, ο επιχειρηματίας βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να επιβιβαστεί στο αγροτικό όχημα του πρώτου με σκοπό να το κλέψει. Τότε ο κτηνοτρόφος έτρεξε και πρόλαβε να πάρει τα κλειδιά από τη μηχανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του law&order, ακολούθησε διαπληκτισμός με τον γυμνό άνδρα σε έξαλλη κατάσταση, να βγαίνει από το όχημα του κτηνοτρόφου και να προσπαθεί να ανέβει στο άλογο του, το οποίο βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πέρα.

Κατάφερε να το ιππεύσει, ωστόσο, σύντομα έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Ο κτηνοτρόφος ειδοποίησε την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο 39χρονος άνδρας συνελήφθη.
Το προηγούμενο βράδυ είχε ξυλοκοπήσει τη μητέρα του η οποία είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του για ξυλοδαρμό.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις