Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Τσακαλώτος κατά Πλεύρη: Σε σοβαρή χώρα δεν θα ήσασταν υπουργός Υγείας


 «Απασφάλισε» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή σχετικά με τα προνόμια προς τους εμβολιασμένους νέους.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στο πλαίσιο της εισήγησής του, είπε χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι που εδώ κλείνουν το μάτι στους ανεμβολίαστους να πάνε έξω από τις ΜΕΘ. Είναι υπεύθυνοι όσοι αφήνουν υπόνοιες ότι κάτι άλλο συμβαίνει και πως ο εμβολιασμός δεν αποτελεί λύση. Αν όλοι ήταν εμβολιασμένοι θα μιλούσαμε για διαχειρίσιμη κατάσταση, ούτε καν πανδημία. Οσοι έρχονται εδώ και μας μιλούν για δικαιώματα να αποδέχονται και το ρίσκο να έχουμε ποσοστά 90% ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ».

Η αποστροφή αυτή του λόγου του εξόργισε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος σε έντονο ύφος σημείωσε: «Δε μου αρέσει να μου κουνάνε το δάχτυλο και με αυτό το ύφος όταν αυτή η κυβέρνηση είχε αυτή τη στήριξη για την πανδημία και τον εμβολιασμό», ενώ βάζοντας στο στόχαστρο τον Θ. Πλεύρη, τόνισε ότι «δε μ’ αρέσει να μου κουνάνε το δάχτυλο όταν έχουμε Υπουργό Υγείας που πριν δέκα χρόνια έλεγε πως το ΕΣΥ δε θα περιθάλπει τους πρόσφυγες. Και δέκα χρόνια δεν το έχει ανακαλέσει. Κανένας σε σοβαρό κράτος της Ευρώπης δε θα μπορούσε να είναι υπουργός Υγείας και να έχει κάνει αυτό το ατόπημα»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σε οξύ ύφος είπε ότι «δεν απαντάτε γιατί είμαστε τις τελευταίες θέσεις στον εμβολιασμό, δεν κάνετε κριτική για τα λάθη σας» και απευθυνόμενος στην κυβέρνηση συνολικά σημείωσε ότι «είμαστε δυο κόσμοι. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι η πανδημία είναι παροδική, ότι δε θα έχουμε κι άλλες πανδημίες. Έχουμε καταλάβει πως το ΕΣΥ θέλει μεγάλες επενδύσεις. Αντί να επενδύσετε στην ΠΦΥ και αυτή να πηγαίνει στα σπίτια των ανθρώπων, προτιμάτε να δώστε σε ιδιώτες γιατρούς».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις