Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

VIDEO ' MHTEPA TOY 15XPONOY AΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ MIΛΑΕΙ KAI... Πήρε την έγκριση του παιδίατρου ότι το παιδί είναι καλά....


 «Πήρε την έγκριση του παιδίατρου ότι το παιδί είναι καλά, το εξέτασε και του είπε κάνε το εμβόλιο μην φοβάσαι και τα δικά μου τα παιδιά θα εμβολιαστούν….» 

Η μητέρα 15χρονου που έφυγε ξαφνικά μετά από 2 μέρες από τον εμβολιασμο του.


Με θλίψη αλλά και ερωτηματικά έγινε στην Αρκαδία η κηδεία του 15χρονου Ηλία Γεωργακόπουλου. Είναι ο μαθητής που άφησε την τελευταία του πνοή λίγα 24ωρα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου.


Συγγενείς αλλά και φίλοι του άτυχου 15χρονου, είπαν το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του χωριού Μαντέικα στην Αρκαδία, το μεσημέρι της Τετάρτης (15.09.2021).

Στο Arcadia Live μίλησε και ο αδελφός του μικρού Ηλία για τον χαρακτήρα του παιδιού, τονίζοντας ότι ήταν απόλυτα υγιής και δραστήριος.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις