Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

19 φορές πάνω οι μυοκαρδίτιδες στα παιδιά μετά τον εμβολιασμό τους με εμβόλια mRNA των Pfizer/BioNTech και Moderna!


 Σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο sciencedirect τα εμβόλια κατά covid19 και κυρίως αυτό της Pfizer σχετίζονται με αυξημένο ποσοστό μυοκαρδίτιδας σε παιδιά κι εφήβους.

Συγκεκριμένα στην ηλικιακή ομάδα 12-15 ετών παρατηρήθηκε αύξηση σε μυοκαρδίτιδες κατά 19 φορές.  Τα περιστατικά που καταγράφηκαν στον VAERS ( ο αμερικανικός οργανισμός καταγραφής παρενεργειών  από τα εμβόλια) ήταν αυξημένα κατά 19 φορές σε παιδιά ηλικίας 12- 15 ετών και κατά 5 φορές στα μεγαλύτερα παιδιά. 

Η μεγάλη αυτή αύξηση παρατηρήθηκε αμέσως αφότου εγκρίθηκε από τον FDA η χορήγηση του εμβολίου της Pfizer σε αυτές τις ηλικίες. Επιπλέον παρατηρήθηκε ότι τα περιστατικά αυξάνονταν κατά πολύ μετά την λήψη της δεύτερης δόσης και αφορούσαν άνδρες σε ποσοστό 80%.

Να θυμίσουμε ότι οι εδώ «ειδικοί» συμβουλεύουν τους γονείς να κάνουν άφοβα εμβόλιο mRNA στα παιδιά τους λέγοντας πως οι μυοκαρδίτιδες είναι ήπιας μορφής...

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις