Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

TOYPKIA / Άγκυρα: «Έλληνες κάνατε απόβαση στις Οινούσσες ενώ ξέρετε ότι είναι τουρκικό νησί»!


 Μεθοδικά η Άγκυρα κλιμακώνει το πολεμικό κλίμα αφού επισήμως πλέον έχει ανακηρύξει εμπόλεμο κατάσταση με την Ελλάδα και αμφισβητεί ελληνικό έδαφος χαρακτηρίζοντάς το «τουρκικό».


Έτσι έχουν ξαμοληθεί όλοι οι στρατιωτικοί σύμβουλοι του Ερντογάν και μετά τον Μ.Χ.Τζασίν που δήλωσε ότι η στρατικοποίηση των ελληνικών νησιών αποτελεί «αιτία πολέμου», τώρα έρχεται ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας απόστρατος συνταγματάρχης Ουνάλ Αταμπάι να δηλώνει:

¨Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία Ελλάδα η οποία έχοντας πάρει μαζί της τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Γαλλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει πια μία ανεξέλεγκτη στάση και συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία.

Δηλαδή με απόβαση στις Οινούσσες που όπως ξέρετε εκεί είναι τουρκικό έδαφος, είναι τούρκικο νησί ¨ όπως αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις