Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Ακύρωσαν τις παρελάσεις για να «μην μεταδοθεί ο ιός» και ο Κ.Μητσοτάκης συνωστίστηκε (ξανά) στο Φάληρο! (φώτο) - Ο ιός κολλάει μόνο στους πολίτες


 Η κυβέρνηση ακύρωσε φέτος της παρελάσεις σε πολλές πόλεις της χώρας, κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα, για να μην «εξαπλωθεί ο ιός λόγω συνωστισμού», ενώ και σε όσες περιοχές έγιναν παρελάσεις αυτές ήταν με αυστηρά μέτρα, όπως για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη εκεί που η παρέλαση κράτησε μόλις μία ώρα. 

Παρόλα αυτά οι κυβερνώντες δείχνουν γι' ακόμα μια φορά ότι δεν τηρούν τα μέτρα τα οποία ισχύουν για τους υπόλοιπους πολίτες, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνωστίστηκε στο Φάληρο. Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός δεν τηρεί τα μέτρα, το έκανε άλλωστε πολλάκις κατά τη διάρκεια του lockdown. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αναφέρει συνεχώς πως «δεν πρέπει να συνωστιζόμαστε και δεν πρέπει να πηγαίνουμε σε μέρη με πολύ κόσμο», αφού αποφάσισε να ακυρώσει τις περισσότερες μαθητικές παρελάσεις, σήμερα ο ίδιος έδειξε στους Έλληνες πολίτες πως δεν τηρεί όσα επιβάλλει!

Οι παρακάτω φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους…

Στο Παλαιό Φάληρο παρακολούθησε τη δοξολογία και την παρέλαση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα σε ένα… κύμα πλήθους και κόσμου. 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις