Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Αλέξης Κούγιας: “Μην είστε ανάγωγος” – Ο έντονος διάλογος με δημοσιογράφο στον “αέρα”

 


Έντονο διάλογο με δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής είχε ο Αλέξης Κούγιας στον “αέρα”, με αφορμή συζήτηση για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τη θεατρική παράσταση που δόθηκε στις φυλακές Τρίπολης.

Ο συνήγορος του ηθοποιού και σκηνοθέτη μίλησε στην εκπομπή Open Weekend, λέγοντας πως “η φυλάκιση είναι η ακραία ψυχική και σωματική δοκιμασία μετά την ανίατη ασθένεια να ξέρετε”.

Όπως σημείωσε, “ο Δημήτρης Λιγνάδης από την πρώτη στιγμή που μου ανέθεσε την υπεράσπισή του, δεν είχε ποτέ συνείδηση ενόχου. Θεωρεί ότι αυτή είναι μία δοκιμασία, την οποία του επέβαλε η οργανωμένη κοινωνία γιατί έχει δημιουργηθεί μία πολύ άσχημη ατμόσφαιρα εις βάρος του… Ανεξάρτητα από την έκβαση που θα έχει αυτή η δίκη, ο κ. Λιγνάδης και εγώ προσωπικά θα στραφούμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να ζητήσουμε αποζημίωση από το ελληνικό κράτος, για λογαριασμό του κ. Λιγνάδη βεβαίως”.

Εξέφρασε στη συνέχεια την άποψή του, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης “θα αθωωθεί στο πρώτο δικαστήριο και γι’ αυτό τον λόγο δεν κατέθεσα αίτηση αντικαταστάσεως περιοριστικών όρων, ούτε προσφυγή… Είναι μία δύσκολη διαδικασία, ο κ. Λιγνάδης έχει αντικρούσει όλες τις κατηγορίες. Από τις τέσσερις πράξεις που του αποδίδονται, για τις δύο τελευταίες είναι ελεύθερος. Για τις δύο πρώτες είναι κρατούμενος”.

Αλέξης Κούγιας: Ο έντονος διάλογος με τον δημοσιογράφο

Σε εκείνο το σημείο της κουβέντας, ο Δημήτρης Μηλιόγλου θέλησε να κάνει μία ερώτηση στον Αλέξη Κούγια, με τον δεύτερο να του λέει να μην τον διακόπτει.

“Θα πρέπει να ακούτε την άποψή μου. Με καλέσατε να μιλήσω. Μην με διακόπτετε, μην είστε ανάγωγος. Αν έχετε άλλα θέματα μην με καλείτε. Δεν σας βλέπω, με ποιον μιλώ; Δεν γνωρίζω τι ηλικία και τι αγωγή έχετε, αλλά μην με διακόπτετε”, είπε ο Αλέξης Κούγιας.

“Δημήτρης Μηλιόγλου λέγομαι, είμαι 43 ετών και είμαι δημοσιογράφος 25 χρόνια”, απάντησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

“Δεν σημαίνει τίποτα δημοσιογράφος όταν καλείτε έναν Κούγια. Να με σέβεστε” είπε ο γνωστός δικηγόρος και συμπλήρωσε πως “η αγωγή του ανθρώπου είναι ίδια, ό,τι επάγγελμα και να κάνει”.

“Για την αγωγή μου αφήστε με να γνωρίζω καλύτερα” απάντησε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

“Μην με διακόπτετε, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Μου ζητήσατε να διευκρινίσω κάποια πράγματα και σας έκανα την τιμή να παρουσιαστώ. Όλη την εβδομάδα με παίρνει η συνεργάτις σας για να βγω στην εκπομπή σας και με διακόπτετε;”, συνέχισε ο Αλέξης Κούγιας.

Η συζήτηση συνεχίστηκε, ενώ στο τέλος ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε συγγνώμη “που ήμουν οξύς, αλλά μου αρέσει να ολοκληρώνω τις απόψεις μου, με όλον τον σεβασμό σε εσάς και το επάγγελμά σας”.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις